ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Παρουσιάζει τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού

0Η σοβαρή και αδιάκοπη προσπάθεια μας να πείσουμε τους συμπατριώτες μας να μπούνε μπροστά στις εξελίξεις του τόπου μας -παρά τις απίθανες επιθέσεις που κατά καιρούς έχουμε δεχθεί- παίρνει την τελική της μορφή, προκειμένου να ξεδιπλωθεί στην δημοκρατική κρίση των πολιτών.

Ευχαριστώ όλους εκείνους που στέκονται δίπλα μου σε αυτήν την προσπάθεια και μου δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσω την τιμή και την ευθύνη της ηγεσίας του ιστορικού Δήμου μας. Τους είμαι ισοβίως ευγνώμων και θα αγωνιστώ να τους δικαιώσω κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο "Pappas" θα παρουσιάσουμε το όνομα, το έμβλημα και τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού μας.

Καλούνται όλα τα ΜΜΕ της Κορινθίας σε μια ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, διότι σέβομαι το ρόλο των δημοσιογράφων να ρωτούν και όχι απλώς να καταγράφουν. Και με αυτόν τον δημοκρατικό τρόπο θα διοικήσουμε.

Καλό αγώνα για ένα δίκαιο Δήμο και για μια πραγματική ελπιδοφόρα αλλαγή!!!

Μετά τιμής

Δημήτριος Φ. Παπαγεωργίου υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων
Δημοσίευση: Μαρτίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Παρουσιάζει τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator