Θ.ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ: «Οι γυναίκες μπορούν να αλλάξουν την Κόρινθο»

0


Εργάζομαι, ζω και βιώνω την καθημερινότητα στη πόλη της Κορίνθου.

Συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον αγώνα του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Σταυρέλη με την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Γιατί όλοι οι τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν άμεση σχέση με την γυναίκα και την ποιότητα ζωής της: Περιβάλλον, μόρφωση, υγεία, πολιτισμός, αθλητισμός, εργασία, κοινωνική πολιτική.

Γιατί οι γυναίκες είναι αυτές που βιώνουν πιο πιεστικά όλα αυτά τα προβλήματα.

Γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια καθημερινή μικρογραφία των προβλημάτων που μας απασχολούν.

Γιατί πιστεύω ότι η συμμετοχή των γυναικών στα κοινά ίσως αποτελέσει την απαρχή μιας διαφορετικής οπτικής και προσέγγισης των τοπικών προβλημάτων.

Γιατί οι γυναίκες είναι οι πραγματικοί αρχιτέκτονες της κοινωνίας μας.

Γιατί οι γυναίκες είναι σε θέση να συνθέτουν, να συνταιριάζουν και να οδηγούν σε συναινετική επίλυση των διαφορών λόγω των πολλαπλών ρόλων (μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη).

Γιατί με την συμπεριφορά μας, την ευγένεια, την ειλικρίνεια, την ευαισθησία, το σεβασμό στο διαφορετικό, τη γυναικεία αισθητική για το περιβάλλον, την κοινωνική αλληλεγγύη, την έγνοια μας για την παιδεία, μπορούμε να συμβάλλουμε θετικά και αποτελεσματικά στην αναγέννηση της ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ και των τοπικών κοινωνιών του Δήμου Κορινθίων.
Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θ.ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ: «Οι γυναίκες μπορούν να αλλάξουν την Κόρινθο»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator