ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: “25η ΜΑΡΤΙΟΥ”

0


Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στο Μικρό Θέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε από το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛη εκδήλωση: “25η Μαρτίου”.

Την διδασκαλία της χορωδίας και των απαγγελιών, την επιμέλεια και παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η φιλόλογος κ.Λουκία Βαρλάμου.

Στην εκδήλωση πρωτοστάτησαν η κ.Ζαχαρούλα Τσιρβούλη, ο κ.Δημήτρης Ρέππας και ο κ.Μιχάλης Κωνσταντίνου, μαθητές του ΕΠΑΛ.

Ο κ.Παναγιώτης Λάλεζας, καθιερωμένος ερμηνευτής παραδοσιακών τραγουδιών, μ΄ ένα υπέροχο κλέφτικο τραγούδι, πρόσθεσε την δική του νότα στην γιορτή.

Στην εκδήλωση, τραγούδησε το Πολυφωνικό τμήμα του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Κορινθίας και χόρεψε το Χορευτικό του ίδιου συλλόγου, με χοροδιδάσκαλο τον κ.Παναγιώτη Χωρίκη, φιλόλογο και λαογράφο.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Μαρτίου 22, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: “25η ΜΑΡΤΙΟΥ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator