Όργιο για πιο κοπανατζήδες και αμόρφωτους δημόσιους υπάλληλους!

0Με 10 καραμπινάτες οδηγίες της η υπουργός Ξενογιαννακοπούλου ανοίγει τις πόρτες για πιο πολλές και εύκολες απουσίες δημοσίων υπαλλήλων, για μονιμοποίηση των αορίστου χρόνου από το παράθυρο και για επαναπρόσληψη όσων έχουν απολυθεί με ποινές από το δημόσιο, ενώ υπάλληλοι του Λυκείου θα προάγονται σαν πτυχιούχοι ΑΕΙ!

Προκειμένου να υποκλαπεί η ψήφος των δημόσιων υπάλληλων που έχουν μειωμένη αντίληψη για την εργασιακή τους ευθύνη και για την επαγγελματικότητά τους υποχρέωση, η πρώην αξιωματούχος του ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας τα χνάρια του πιο διεφθαρμένου παρελθόντος του κόμματός της, έστειλε εγκύκλιο σε όλες τις υπηρεσίες, με την οποία:

1. Όποιος υπάλληλος παρακολουθεί πρόγραμμα εκπαίδευσης μπορεί να παίρνει άδεια εξετάσεων 14 εργάσιμων ημερών το χρόνο! Τα προγράμματα εκπαίδευσης, για όσους δεν το ξέρουν, είναι συνήθως το άλλοθι για τους πολλούς κοπανατζήδες, ενώ ο έλεγχος για την παρακολούθηση της εκπαίδευσης είναι της πλάκας. Συμπέρασμα: 14 μέρες άδεια το χρόνο επιπλέον της κανονικής για μόνιμους και αορίστου χρόνου. Που διψάνε για εκπαίδευση...

2. Άδεια τριών (3) μηνών στους φυσικούς, θετούς, ανάδοχους ή με παρένθετη μητέρα γονείς, συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα, υπό οποιαδήποτε μορφή δηλώνει πατέρας και ανεξάρτητα από τον τρόπο που αποκτήθηκε το παιδί. Εδώ, οι ψευδείς δηλώσεις για δήθεν θετούς, ανάδοχους, παρένθετους και παντοιοτρόπως πατεράδες θα σπάσουν ρεκόρ. Τρία μηνάκια διακοπές είναι μεγάλο δέλεαρ σε ένα δημόσιο που ο αυτοέλεγχος είναι σαν τον εξαποδώ.


3. Οι μέρες αδείας για ασθένεια παιδιού γίνονται εφτά (7) κάθε χρόνο για 3τεκνους, 8 για μονογονεϊκές οικογένειες και 10 για πολύτεκνους. Όπως ξέρει ο κάθε πικραμένος κανείς δεν ζητάει αποδεικτικό της ασθένειας των παιδιών. Ούτε στο δημόσιο ούτε στα σχολεία! Κι όταν ζητάνε, ο καλός γιατρός βάζει μια τζίφρα εύκολα. Επομένως, γράψε άλλη μια βδομάδα άδεια το χρόνο.

4. Όπως και οι σύζυγοι, έτσι και οι ομόφυλοι που έχουν σύμφωνο συμβίωσης θα μπορούν να αποσπαστούν στην ίδια περιοχή. Υπογράφω ένα σύμφωνο με όποιον φίλο ή επί πληρωμή με βολεύει για να αποσπαστώ, αποσπώμαι και μετά χωρίζω! Υπάρχει πρόβλημα; Όοοοοχι. Ένα χαρτί είναι, δεν είναι και γάμος.

5. Μετάταξη ή απόσπαση παίρνει όχι μόνο όποιος υπάλληλος ή μέλος της οικογένειάς του έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και όποιος συμβιώνει μ αυτόν. Φέρτε μου δηλώσεις συμβίωσης να υπογράφω.

6. Μονιμοποίηση από το παράθυρο! Οι υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μπορούν να καλύπτουν οργανικές θέσεις μονίμων μέσω κινητικότητας, αν δεν υπάρχουν αιτήματα από μόνιμους.

7. Όποιος απόφοιτος λυκείου παρακολουθεί εξ …αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα θα παίρνει Πιστοποιητικό Διοικητικής Επάρκειας. Δηλαδή, με ένα σεμινάριο της πλάκας, ένας υπάλληλος με χαρτί λυκείου θα παίρνει χαρτί ισάξιο με πτυχίο ΑΕΙ! Επομένως, πιο μεγάλο μισθό, επιδόματα και θέσεις ευθύνης!

8. Τέλος, (αν υπάρχει τέλος στην ψηφοθηρική διάλυση) η εγκύκλιος ορίζει ότι αν έχει περάσει 5ετία από την απόλυση υπαλλήλου με πειθαρχική ποινή να μπορεί ο απολυμένος να ξαναδιοριστεί. Αυτεπάγγελτος (σιγά τα αντανακλαστικά) έλεγχος γίνεται για περιπτώσεις που δεν έχουν περάσει 5 χρόνια από την απόλυση!

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι αυτές οι ρυθμίσεις δημιουργούν πιο πολλούς κοπανατζήδες και λιγότερους αξιόλογους υπάλληλους, επομένως πιο άχρηστο δημόσιο για τους πολίτες και δυσανάλογα κοστοβόρο.

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι όποιος αποπειραθεί να ξηλώσει αυτές τις ρυθμίσεις θα βρει απέναντι του ένα δημόσιο που θα κατεβάσει τα ρολά. Και θα νεκρώσει το κράτος. Γιατί η γραφειοκρατία, που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του λαού μετά τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις, δεν έχει σκοπό να γίνει υπηρέτης του λαού. Θέλει το λαό υπηρέτη της.

Η εγκύκλιος Ξενογιαννακοπούλου έρχεται από τα σκοτεινά χρόνια που το ΠΑΣΟΚ των πρασινοφρουρών έβαλε τα θεμέλια για να αποχτήσουμε το δημόσιο που μας έφερε εδώ. Όσοι λένε ότι δεν υπάρχει πιο κάτω από εδώ που είμαστε, αισιοδοξούν. Δεν ξέρουν τι δυναμίτιδα στα θεμέλια του κράτους έχει βάλει και θα βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές. Γιατί το κράτος είναι αυτός ή το χάος. Η Ελλάδα είναι εργαλείο. Δεν είναι ούτε χώρα ούτε πατρίδα.

Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης
Liberal
Δημοσίευση: Μαρτίου 31, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όργιο για πιο κοπανατζήδες και αμόρφωτους δημόσιους υπάλληλους!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator