Μήνυση του Δήμου Τρίπολης στον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης - BINTEO

0Μήνυση κατέθεσε χθες 28/02/2019 ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής στον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης, για τις δηλώσεις που έχουν γίνει από μέλη του το τελευταίο διάστημα, σε τοπικά ΜΜΕ και όχι μόνο, γύρω από το θέμα τον αδέσποτων ζώων.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε: «Κατά δήλωση τους (των μελών του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης), ο ηθικός αυτουργός και αυτός που δρομολογεί τις λύσεις για την θανάτωση των σκύλων είναι ο Δήμαρχος Τρίπολης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και μάλιστα ζήτησαν να αρθεί το απόρρητο από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μας. Όπως σας είχα υποσχεθεί, η νομική μας υπηρεσία έφτιαξε το σχέδιο της μήνυσης και σήμερα την καταθέτω σε βάρος του Φιλοζωικού δια του εκπροσώπου του που είναι ο κ. Ζαφειράκης και σε βάρος όποιου άλλου εμπλέκεται σε αυτή τη διαδικασία».

Σχετικά με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που μέλη του φιλοζωικού συλλόγου έχουν αναφέρει σε δηλώσεις τους : «Δίνω σαφή εντολή στον εισαγγελέα, εφόσον χρειαστεί να αρθούν οι επικοινωνίες οι δικές μου αλλά και του αρμόδιου αντιδημάρχου για όσα χρόνια κρίνει αυτός ότι είναι απαραίτητο ή ότι άλλο χρειαστεί….δεν μπορεί με τόσο απλοϊκό τρόπο να λέμε ότι την ευθύνη την έχει ο Δήμος ενώ αυτός (Φιλοζωικός) δεν είναι μέρος του προβλήματος και πάντα ευθύνονται κάποιοι άλλοι. Η συγκεκριμένη υπόθεση πήρε σήμερα την οδό της δικαιοσύνης γιατί δεν μπορούν κάποιοι να σπιλώνουν το πρόσωπο του Δημάρχου, του αντιδημάρχου και κατ΄επέκταση του θεσμού του Δήμου Τρίπολης».

Για ακόμα μια φορά ο Δημήτρης Παυλής ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει κάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται από το Νόμο και θα συνεχίσει να εφαρμόζει όλα αυτά που ορίζει σχετικά με τα αδέσποτα ζώα της πόλης. «Μεγάλη ευθύνη για τα αδέσποτα ζώα την έχει ο Δήμος Τρίπολης. Την μεγαλύτερη όμως ευθύνη την έχουν αυτοί που εγκαταλείπουν τα ζώα χωρίς κανένα έλεγχο. Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε το νόμο και όποιος νομίζει ότι δεν καλύπτεται με τη μήνυση μας ας έρθει με στοιχεία».

Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μήνυση του Δήμου Τρίπολης στον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator