ΜΕΛΙΣΣΙ: Επίθεση στο σπίτι του Παπαχριστόπουλου από αγνώστους

0



Άγνωστοι επιτέθηκαν γύρω στις μία και μισή τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή στο πατρικό σπίτι του Θανάση Παπαχριστόπουλου στη Μελίσσι Κορινθίας.

Η επίθεση έγινε πιθανότατα από τον παλαιό δρόμο, με καπνογόνα, με τον βουλευτή να βρίσκεται μέσα στο σπίτι, να ξυπνά, να βγαίνει έξω, αλλά να μην κατανοεί τι έχει συμβεί.

Στο σπίτι έπεσαν οι ασφάλειες, ενώ το πρωί δεν υπήρχε και νερό.

Ο υδραυλικός που έφτασε διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν διακόψει και την παροχή νερού, γεγονός που υποψίασε τον βουλευτή, που κάλεσε την Αστυνομία.

Ο Θ. Παπαχριστόπουλος θέλησε να κρατήσει το θέμα χαμηλά, κάτι που ζήτησε σύμφωνα με τις πληροφορίες και στην επικοινωνία που είχε με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Ο βουλευτής, ως γνωστόν, δεν διαθέτει αστυνομική φρούρηση (ίσως είναι ο μόνος), ενώ αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η επίθεση στο πατρικό του σπίτι να είχε προειδοποιητικό χαρακτήρα.

Πηγή: news247.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΕΛΙΣΣΙ: Επίθεση στο σπίτι του Παπαχριστόπουλου από αγνώστους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator