Τρέμουν τη λαϊκή καταδίκη

0
Σε πανικό οι πρόθυμοι των Πρεσπών και το «σύστημα» για την πάνδημη αντίδραση
Επιχείρηση τρομοκράτησης όσων θέλουν να πάνε στο συλλαλητήριο και απόδοσης ποινικών ευθυνών σε όσους δεν σιωπούν

Τρέμουν την οργή του λαού κυβέρνηση και πρόθυμοι βουλευτές που θέλουν να παραχωρήσουν το όνομα, τη γλώσσα και την ταυτότητα της Μακεδονίας. Γι' αυτό με κάθε τρόπο επιχειρούν, από τη μία, να τρομοκρατήσουν όσους θέλουν να δηλώσουν «παρών» στο συλλαλητήριο της Κυριακής και, από την άλλη, να αποδώσουν ποινικές ευθύνες σε όσους δεν σιωπούν σε όσα «στήνονται» από μια ετερόκλητη πλειοψηφία σε βάρος της Ιστορίας αυτού του τόπου.

Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν οι θύτες της ιστορίας της Μακεδονίας βουλευτές να εμφανιστούν θύματα, ισχυριζόμενοι ότι απειλούνται από μια αφίσα που θέτει πολιτικό και εθνικό ερώτημα και δεν περιέχει καμία απειλή. Ο λόγος που οχυρώνονται πίσω από αυτό είναι προφανής, καθώς γνωρίζουν ότι οι αποφάσεις τους είναι απέναντι στο λαϊκό αίσθημα, είναι ενάντια στο εθνικό συμφέρον. Γι' αυτό και επιχειρούν να επιβάλουν με κάθε τρόπο στον ελληνικό λαό σιωπή. Δεν είναι τυχαίο ότι κλιμακώνουν την ένταση τόσο φραστικά, επιχειρώντας να βάλουν ακροδεξιές «ταμπέλες» σε όσους διαμαρτύρονται, όσο και με αστυνομικά... μέτρα και διώξεις.

Τραγέλαφος

Ο τραγέλαφος είναι τέτοιος, που ασκούν διώξεις για αφισορύπανση σε μια χώρα όπου οι αφίσες από μπουζούκια, θεατρικές παραστάσεις κ.λπ. έχουν γεμίσει κάθε γωνιά! Ο πανικός είναι τέτοιος, που ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει και συκοφαντεί ως «ακροδεξιούς» όλους εκείνους τους πολίτες και την αυθόρμητη αντίδρασή τους να κολλήσουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης αφίσες με τα πρόσωπα των τοπικών βουλευτών που έχουν δηλώσει πως θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από το να συκοφαντεί, ποινικοποιεί τη θεμιτή έκφραση της δυσαρέσκειας των πολιτών που διαφωνούν με το ξεπούλημα της Ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονίας μας. Με αφορμή αφίσες με τις φωτογραφίες των τοπικών βουλευτών Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, Γιάννη Αμανατίδη, Νίκου Παρασκευόπουλου, Τάσου Κουράκη, Μάρκου Μπόλαρη, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, Σωκράτη Φάμελλου και Δημήτρη Μάρδα, αλλά και των Σταύρου Θεοδωράκη (Ποτάμι) και Κώστα Ζουράρι (ΑΝ.ΕΛ.), όπου από κάτω αναγράφεται «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;», κάνει λόγο για εκφοβισμό και φασιστική πρακτική. «Περιμένουμε από τις διωκτικές Αρχές να δράσουν άμεσα και να φέρουν σύντομα τους υπευθύνους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη μια φορά τονίζουμε πως κανένα στέλεχος, μέλος ή βουλευτής μας δεν εκφοβίζεται και δεν πρόκειται να υποχωρήσει μπροστά σε τέτοιες εγκληματικές μεθόδους» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, που προφανώς προχωρά σε καταγγελίες περί εγκληματικών συμπεριφορών, αδυνατώντας να δεχτεί το βάρος του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας. Αντίστοιχες αφίσες από Ελληνες πατριώτες που δεν τρομοκρατούνται κυκλοφόρησαν και σε άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Πρώτος πρώτος έσπευσε να μαζέψει τις αφίσες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, γνωστός για τη θέση του υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και της παραχώρησης του ονόματος. «Από το πρωί κατεβάζουμε τις αφίσες. Είναι άλλη μια ένδειξη ότι υπάρχει ένας φανατισμός και μια παράνοια στην πόλη όσον αφορά το Μακεδονικό» δήλωσε και έδωσε εντολή σε συνεργεία του δήμου να κατεβάσουν τις αφίσες.

Οι Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις και προσαγωγές συνολικά έξι ατόμων σε Κοζάνη, Γρεβενά και Θεσσαλονίκη με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης.

Δημοκρατία
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρέμουν τη λαϊκή καταδίκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator