Στην εκδήλωση βράβευσης εθελοντών και φορέων ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες

0ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

1 Φεβρουαρίου 2019. Στην εκδήλωση βράβευσης εθελοντών και φορέων με σημαντική συνεισφορά στην πυρασφάλεια και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, που διοργάνωσε ο Δήμος Κορινθίων και η Δημοτική Ενότητα Σολυγείας στο Ranch Skouras στο Σοφικό, παραβρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Δέδες.

Ο Γιώργος Δέδες συνεχάρη θερμά τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, τους εθελοντές και τους εκπροσώπους των φορέων για την πολύτιμη κοινωνική τους προσφορά και τις άοκνες προσπάθειές τους στην κατεύθυνση της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος που αποτελεί την πρωταρχική υλική βάση για την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη της κάθε περιοχής. "Ιδιαίτερα οι εθελοντές, με τη στάση ζωής τους, δίνουν ένα μήνυμα σε όλους μας για την ιεράρχηση των αξιών που πρέπει να μας διέπουν ως κοινωνικό σύνολο και ευσυνείδητους πολίτες", τόνισε και συμπλήρωσε "τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες μας εμπνέουν και μας δείχνουν τι είναι πραγματικά σημαντικό, ιδίως τώρα που οι συνέπειες από τις φυσικές καταστροφές έχουν γίνει ιδιαίτερα αισθητές σε πολλά μέτωπα της χώρας".
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην εκδήλωση βράβευσης εθελοντών και φορέων ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator