Τιμολέων Πιέτρης: Ο Δήμος Κορινθίων πρέπει να υποστηρίζει τους μαθητές που συμμετέχουν σε σχολικούς διαγωνισμούς

0Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» Τιμολέων Πιέτρης έφερε ως θέμα την ανάγκη υποστήριξης των μαθητών μας που λαμβάνουν μέρος σε τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς.

Ο κος Πιέτρης ανέφερε :

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την επιτυχία ενός σχολείου μας, του 2ου Γυμνασίου σε έναν διαγωνισμό ρομποτικής που έγινε πριν από δύο εβδομάδες στην Καλαμάτα και διαγωνίστηκαν σχολεία από όλη την Πελοπόννησο.

Το 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου κατέκτησε την πρώτη θέση και σε λίγες μέρες θα διαγωνιστεί πάλι στα πλαίσια της ρομποτικής, με όλα τα σχολεία της Ελλάδας.

Αυτή είναι μία πολύ καλή διάκριση και για το Δήμο μας.

Θεωρώ ότι η ρομποτική αποτελεί ένα μέρος της τεχνολογίας, μιας και αυτή είναιτο σήμερα και το αύριο στις ζωές όλων μας και θα πρέπει ως Δήμος Κορινθίων να υποστηρίξουμε τα αιτήματα των εκπαιδευτικών και των γονέων.

Να σας ενημερώσω ότι επισκέφθηκα το σχολείο μαζί με τα στελέχη της Παράταξης μου κα Λένα Χρήστου και κο Δημήτρη Μπαφίτη, μιλήσαμε με τους καθηγητές πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο και μας έδωσαν έγγραφο που καταθέτω στα πρακτικά, με αιτήματα τους.

Με αφορμή αυτή την διάκριση ο Δήμος Κορινθίων θα μπορούσε να σταθεί αρωγός:

– στην διευκόλυνση της μετακίνηση των μαθητών και των συνοδών τους

– με χορηγίες στα σχολεία όλων των βαθμίδων με σκοπό την παρότρυνση, την συμμετοχή και την διάκριση σε μαθητικούς διαγωνισμούς ανεξαρτήτου αντικειμένου

Ο Δήμος από την στιγμή που επιχορηγεί ομάδες και συλλόγους οι οποίες έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, πρέπει να επικροτεί και τέτοιες προσπάθειες οι οποίες αφορούν την εκπαίδευση των νέων παιδιών που αποτελούν και το αύριο του Δήμου, της περιοχής και της χώρας μας.»

O Δήμαρχος πήρε το λόγο και αναγνώρισε ότι είναι μία πολύ καλή πρόταση και θα διαθέσει ένα ποσό έως 20.000 ευρώ στις σχολικές επιτροπές του Δήμου ώστε να ικανοποιούν τα αιτήματα των σχολείων.

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη | Επικεφαλής Τιμολέων Μιχ. Πιέτρης
Site www.korinthos2014.wordpress.com
Διεύθυνση Αδειμάντου 41, 20 131 Κόρινθος
Τηλ 2741075570 | Fax 2741075571 | Email politics@pietrisinsurance.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τιμολέων Πιέτρης: Ο Δήμος Κορινθίων πρέπει να υποστηρίζει τους μαθητές που συμμετέχουν σε σχολικούς διαγωνισμούς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator