ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ: ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0


Πιθανόν να μην είναι πολιτικά κομψό, να πεις την αλήθεια σε προεκλογική περίοδο.
Πιθανόν να κατηγορηθώ για παρέμβαση στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Μου είναι αδιάφορο όμως. Εδωσα τον λόγο της προσωπικής μου τιμής ότι θα υπηρετήσω ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τα συμφέροντα των συναδέλφων μου επιχειρηματιών και εμπόρων και της Κορινθίας και αυτό θα κάνω μέχρι τέλους με κάθε κόστος.
Δεν είμαι πολιτικός για να στρογγυλεύω τον λόγο μου και να χαμογελώ σε όλους ακόμα και σε αυτούς που κάνουν κακό στον τόπο μου.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ.Γιάννης Μπουντρούκας, ζητά την ψήφο των Κορινθίων, για να "ενώσει" και να "αναπτύξει" την Πελοπόννησο...!
Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Κορινθία ενώθηκε γύρω απο την πλέον επιτυχημένη εμπορική έκθεση που έγινε ποτέ, χωρίς ίχνος ντροπής, προσπάθησε με κάθε τρόπο να την σταματήσει, να την σαμποτάρει, να την ευτελίσει.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που προσπάθησε να γελοιοποιήσει, συνεπικουρούμενος απο γνωστά κέντρα, τον αγώνα και τον ιδρώτα των Κορινθίων επιχειρηματιών...διαλαλώντας παντού, για την έκθεση της τέντας...!
Είναι ο ίδιος άνθρωπος με τα γνωστά κέντρα, που έβαλε και βάζει εμπόδια στην χρηματοδότηση της έκθεσης για να οδηγήσει σε οικονομική δυσπραγία το Επιμελητήριο Κορινθίας.
Οταν χρειάστηκε να ενώσει τον επιχειρηματικό κόσμο της Πελοποννήσου, αυτός ήταν ο ΜΟΝΟΣ που με βαρύγδουπες δηλώσεις, στάθηκε ΑΠΕΝΑΝΤΙ στα Επιμελητήρια και τους Κορίνθιους επιχειρηματίες.
Είναι ένας αποδεδειγμένος και σταθερός εχθρός της Κορινθίας....!
Νοιώθω λύπη που με την παρέμβαση μου φέρνω σε δύσκολη θέση τα στελέχη και τους φίλους του ΚΙΝΑΛ, στην Κορινθία. Η ιστορική παράταξη άξιζε καλύτερου εκπροσώπου στην Πελοπόννησο.
Ο κ.Γιάννης Μπουντρούκας, ζητά την στήριξη των Κορινθίων, ενώ λίγους μήνες πριν έκανε πράματα και θάματα για να αποτύχει η Κορινθία, η επιχειρηματικότητα και οι άνθρωποι της, σε μία προσπάθεια που μας ένωσε, έφερε και πάλι χαμόγελα στα χείλη των ανθρώπων του μόχθου και της εργασίας.
Και το χειρότερο όλων είναι συνέχισε να πολεμά ακόμα και την επιτυχία της έκθεσης, δείχνοντας ότι είναι τελικά αμετανόητος εχθρός της Κορινθίας.
Είμαι υποχρεωμένος απέναντι, στους επιχειρηματίες της Κορινθίας αλλά και τους πολίτες, να θυμίζω διαρκώς την απαράδεκτη δράση του κ.Μπουντρούκα απέναντι στον νομό και την προσπάθεια όλων μας να ξεφύγουμε απο την κρίση.
Κύριε Μπουντρούκα θα βρείτε κλειστές τις πόρτες των Κορινθίων γιατί:
Εμετρήθης, εζυγίσθης,. και ευρέθης εχθρός της Κορινθίας....

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ: ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator