ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Στο χώρο όπου θα στεγάζεται το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμάτων βρέθηκε ο Πνευματικός - ΒΙΝΤΕΟ

0Στο χώρο όπου σε λίγο καιρό θα στεγάζεται το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμάτων βρέθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Αλέξανδρος Πνευματικός.

Ο κ. Πνευματικός υπογράμμισε ότι επιτέλους κάποιοι στον Δήμο Κορινθίων πρέπει να καταλάβουν ότι το γενικό καλό είναι πάνω από τα μικροκομματικά τους κόλπα και πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές. Πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα του Δήμου Κορινθίων, αφού με την ολοκλήρωσή του η πόλη θα μπορεί να διαχειρίζεται στο 100% τα απορρίμματα της.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Κορινθίων, άπαντες θα πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα: "Θέλουμε μια μονάδα ανακύκλωσης και μια μικρή μονάδα κομποστοποίησης που θα λύσει τα χέρια στο Δήμο Κορινθίων, ενώ παράλληλα θα μειώσει και το κόστος διαχείρισης των απορριμάτων ή όχι;"

Ο κ. Πνευματικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προσπάθειες που γίνονται για να μπλοκαριστεί το έργο, αφού μάλιστα έγινε και προσφυγή στο διοικητικό εφετείο της Τρίπολης.

Η «Πορεία Ευθύνης» και οι δημότες του Δήμου Κορινθίων διερωτούνται εύλογα ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τέτοιου είδους πρακτικές; Ποιοι είναι αυτοί που δεν επιθυμούν ο Δήμος Κορινθίων να πάει ένα βήμα μπροστά; Ποιοι είναι αυτοί που αντιδρούν στην δημιουργία συνθηκών ολοκληρωτικής διαχείρισης των απορριμμάτων της πόλης, από την ίδια την πόλη;

Όπως σημείωσε ο κ. Πνευματικός πρόκειται για ένα έργο που δεν έχει καμία περιβαλλοντική επίπτωση, ενώ σύμφωνα με μια εκτίμηση που έκανε ο Δήμαρχος Κορινθίων το έργο θα ολοκληρωθεί το Φεβρουάριο του 2019.

Η «Πορεία Ευθύνης» απαντά σε όλους εκείνους που προσπαθούν να αμαυρώσουν τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής με μικρά και μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η πόλη.

Πάρτε το απόφαση: To έργο θα ολοκληρωθεί και θα έχει την σφραγίδα αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Στο χώρο όπου θα στεγάζεται το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμάτων βρέθηκε ο Πνευματικός - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator