ΑΚΥΡΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

0




Της Λέττας Καλαμαρά

Η εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης που έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015 από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο ακυρώνεται σήμερα, Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την αποχώρηση του κόμματός του των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την Ελληνική Κυβέρνηση. Δυστυχώς ο Αλέξης Τσίπρας με τις αποφάσεις και παραλείψεις του οδήγησε σήμερα την Ελλάδα, με ή χωρίς δόλο, σε ένα δημοκρατικό αδιέξοδο όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να διερευνήσει εκ νέου το σχηματισμό Κυβέρνησης από τα εκλεγμένα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα, σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας. Το χειρότερο και περίεργο όλων είναι ότι αυτό το πολιτικό κενό δημιουργείται από τον Αλέξη Τσίπρα ταυτόχρονα μ’ένα στρατιωτικό κενό στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων από τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα καθώς και με ένα τεχνητό κενό στην ελεύθερη ενημέρωση.

Πολλές συμπτώσεις για να είναι συμπτώσεις και ευχόμαστε όλα να λήξουν ομαλά και δημοκρατικά χωρίς εθνικές απώλειες στο προσεχές διάστημα της πολιτικής αποσταθεροποίησης ή και ανωμαλίας, με τη σημερινή αναμενόμενη αποχώρηση των ΑΝΕΛ από τη διακυβέρνηση του τόπου. Ασφαλώς ο κ.Τσίπρας έχει χασει προ πολλού τη λαϊκή υποστήριξη, τόσο μέσα από τις διάφορες σφυγμομετρήσεις όσο και στην Ελληνική Βουλή όπου πέρα από το κόμμα του δεν θα τον στηρίζει κανένας άλλοσ από σήμερα το μεσημέρι, στην περίπτωση αποχώρησης του Πάνου Καμμένου. Βέβαια ο κ.Τσίπρας, όπως νομίζει, έχει την υποστήριξη της κας Μέρκελ και του κ.Μακρόν οπότε δεν χρειάζεται αλήθεια την έγκριση του ελληνικού λαού. Η περίπτωση του δημοψηφίματος του 2015 και ακόμη χειρότερα της παράδοσης του όρου της Μακεδονίας στο τεχνητό Κράτος βόρεια της Μακεδονίας μας απέδειξε πόσο σοβαρά λαμβάνει τη λαϊκή βούληση ο κ.Αλέξης Τσίπρας. Εξάλλου ο κ.Τσίπρας γεννήθηκε, μεγάλωσε, γαλουχήθηκε και θέλει μάλλον να συνεχίσει ξανά από σήμερα ως καταληψίας της εξουσίας και προφανώς της δημοκρατίας.

Τι μέλλει γενέσθαι από το μεσημέρι της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 στην Ελλάδα δεν είναι δύσκολο να προβλεφθεί αν κοιτάξει κάποιος την ιστορία μας και τους εθνικούς διχασμούς μας το 1915, 1944, 1974. Με μία παρούσα Βουλή των Ελλήνων διχασμένη στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας, χωρίς πλειοψηφική κομματική Κυβέρνηση και τη στρατιωτική ηγεσία υπό αποδρομή οι συνθήκες που δημιουργεί ο κ.Τσίπρας είναι επικεικώς απαράδεκτες και επικίνδυνες, δώρο στους εχθρούς της Ελλάδας. Ας ευχηθούμε αν ο κ.Καμμένος βεβιασμένα αποχωρήσει από την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης που παρέλαβε ο κ.Τσίπρας από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας η Ελάδα να μην οδηγηθεί σε εθνικές απώλειες και διχασμό και να μη βρεθεί σε δημοκρατικό αδιέξοδο. Η ευθύνη σε αυτή την περίπτωση στα πολιτικά κόμματα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι μεγάλη και οφείλουν να αναλάβουν όλοι τις πολιτικές ευθύνες τους έγκαιρα, ζητώντας τη λαϊκή νομιμοποίηση για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους…
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΚΥΡΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator