Προς ΠΝΟΗ: Υπάρχει χρόνος... να αλλάξετε επικοινωνιολόγο - ΒΙΝΤΕΟ

0Κάποιος να τους ενημερώσει ότι δεν "ΤιμΑμε" , αλλά "τιμούμε" και επίσης... είναι προκλητικοί να παρουσιάζουν στο βίντεο, μόνο πιπίνια... και καμία "μέση" γυναίκα, νοικοκυρά, εργαζόμενη, ηλικιωμένη , συνταξιούχο, αγρότισσα... Αυτές δεν είναι γυναίκες που αξίζουν τιμής; Υπάρχει χρόνος... να αλλάξετε επικοινωνιολόγο γιατί... θα σας κυνηγήσουν με τον πλάστη!


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προς ΠΝΟΗ: Υπάρχει χρόνος... να αλλάξετε επικοινωνιολόγο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator