ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ποιος θα είναι ο ομιλητής - έκπληξη;

0Ανυπομονούμε να δούμε πάλι τον εμπνευστή αυτού του είδους των συγκεντρώσεων για γυναίκες! Τον γητευτή των γυναικών και των αγρίων σαλιγκαριών: HELIX POMATIA ASTEGUS & Still Staurelicus!
Θα περίμενε κανείς σύζυγο Αδώνιδος, Μπακοδήμου, κανέναν μάγο ή κανένα τηλεοπτικό σεφ για να πει τη συνταγή της ημέρας: Σαλιγκάρια σβησμένα με Κορινθιακή Μπύρα! 
Ρίχνουμε ιδέες, επειδή υπάρχει χρόνος !


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ποιος θα είναι ο ομιλητής - έκπληξη;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator