ΚΟΡΔΩΣΗΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Πολιτικός πολιτισμός

0Πολιτικός πολιτισμός, αυτός είναι ο όρος που μπαίνει κάτω από τη φωτογραφία που τραβήχτηκε στη γιορτή του SUPER TV και απεικονίζει τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστο Κορδώση και τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό να αλληλοασπάζονται και να ανταλλάσσουν ευχές για τη νέα χρονιά.
Μπορεί να τους χωρίζουν πολιτικές θέσεις και απόψεις ή να δίνουν "μάχες" στα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Κορινθίων, όπου συμμετέχουν από διαφορετικά στρατόπεδα ο καθένας τους, όμως αυτό φαίνεται να μην τους εμποδίζει να είναι πάνω απ' όλα άνθρωποι και να επιδεικνύουν τον πολιτικό πολιτισμό τους σε πείσμα κάποιων που δεν το είδαν με καλό μάτι:


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 02, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΔΩΣΗΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Πολιτικός πολιτισμός"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator