ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

0




Το ερώτημα ποιος κυβερνάει σήμερα αυτό το Κράτος ή για πολλούς αποικίαδιαχρονικά είναι κυρίαρχο καθώς οι εκλεγμένοι Πρωθυπουργοί μας, με κορυφαίο τον Αλέξη Τσίπρα είναι πασιφανές ότι αποφασίζουν ερήμην της βούλησης του λαού και προ τη ζημιά της Ελλάδας. 334 δισεκατομμύρια ευρώ εθνικό χρέος, με συντάξεις των 300 ευρώ ήδη είναι η μεγαλύτερη αποδειξη της εθνικής μεταπολιτευτικής προδοσίας του λαού.
Σε καθημερινό επίπεδο η διακυβέρνηση της Ελλάδας και η ανάδειξη της παρασιτικής ελίτ μέσα από τα μέσα ενημέρωσης και τα κρατικά αξιώματα έχει αποκαλυφθεί όωπς και το ποιος κυβερνά την Ελλάδα πραγματικά. Η Μαντάμ “Ο” και ο Ρασοφόρος «Π». Για όσους τους γνώρισαν και έκαναν συναλλαγές μαζί τους το γνωρίζουν γιατί απλά προσκύνησαν για ίδιο όφελος. Να μην τα επαλαμβάνουμε. Ποια είναι όμως τα αφεντικά των «Ο» και «Π» στα οποία λογοδοτούν για το ξεπούλημα της Ελλάδας και όχι μόνο.
Η επιστημονική αποκάλυψη έρχεται από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Trier Δρ.Bernd Hammκαι το άρθρο του «The endof democracyas we knew it» που αξίζει να διαβαστεί από τους Έλληνες για να καταλαβαίνουν αυτά που μας συμβαίνουν και δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά. Ο καθηγητής Hamm αναφέρεται σε 4 ομόκεντρους κύκλους παγκόσμιας εξουσίας που βρίσκουν και στην Ελλάδα την εφαρμογή τους. Στον πρώτο κύκλο, τον πιο ισχυρό, βρίσκονται οι πάμπλουτοι αυτού του κόσμου, οικογένειες και ομάδες με περιουσία πάνω από 1 δις δολάρια. Οικογένειες όπως οι Rockefellers, οιRothschilds, οι Morgans, οι Duponts, οι Vandrbilts, οιAngelis, οι Thyssens και οι Krupps είναι μερικές αντιπροσωπευτικές. Ασφαλώς υπάρχουν και νεόπλουτοι όπως ο George Soros, William Gates, Warren Buffet,Marc Zuckerberg, οι Ρώσοι και Ευρωπαίοι ολιγάρχες οι οποίοι έχουν και μια τάση να είναι πολιτικά ενεργοί όπως ο γνωστός σε όλους George Soros με το Ίδρυμα του OpenSociety που χρηματοδοτεί και πατριώτες Έλληνες και Ελληνίδες.
Στο δεύτερο διεθνή και αφανή στον ελληνικό λαό κύκλο είναι οιChief ExecutiveOfficers (CEOs) μεγάλων κοινοπραξιών και χρηματοοικονομικών κολοσσών της αλλοδαπής που πασχίζουν να αυξήσουν τον πλούτο του πρώτου κύκλου και το δικού τους φυσικά. Στον τρίτο κύκλο βρίσκονται οι διεθνείς κλάσης πολιτικοί όπως θα μπορούσε να αναφερθεί η κα Μέρκελ και πλήθος άλλων που οργανώνουν την κατανομή του πλούτου ώστε να μεταφέρεται όσο το δυνατό περισσότερο στις τσέπες των πρώτων δύο κύκλων, να εξασφαλίζουν τη νομιμότητα της διακυβέρνησής τους, εδώ δεν τα πάνε και πολύ καλά τελευταία, με ένα υποτιθέμενο πολιτικό πλουραλισμό. Στον τέταρτο κύκλο και διαφημιζόμενο σε όλους μας από σκιώδη μέσα ενημέρωσης είναι ειδικοί, δικηγόροι, καλλιτέχνες, θρησκευόμενοι, εγκληματίες και μία μάζα επώνυνων δήθεν σταρ για να διακοσμίζει τους τρεις πρώτους κύκλους ισχύος.
Για τον Καθηγητή Hamm ο τρόπος υπόταξης και διάλυσης των κοινωνιών είναι εύκολο να γίνει αντιληπτός μέσα από τις πολιτικές του ΔΝΤ, ελέγχου του κέρδους, κατάργησης κρατικών επιχορηγήσεων, απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, μείωσης μισθών, υποτίμησης νομισμάτων και ιδιωτικοποίησης δημοσίων οργανισμών και υποδομών (Washington Consensus). Η ευρεία φτωχοποίηση είναι η μια επίπτωση και η άλλη η συγκέντρωση του πλούτου στα χέρια των πρώτων κύκλων με λίγα μπιχλιμπίδια σε μια κάστα ντόπιων ιθαγενών. Τα γνωστά μέτρα προσαρμογής των Μνημονίων που τόσο πιστά υπηρέτησε και ο Αλέξης Τσίπρας και για αυτό παραμένει στην εξουσία ακόμα, στοχεύουν στην πάλη των τάξεων από ψηλά όμως, από πάνω προς τα κάτω, μέσω των φόρων στο λαό και ειδικών διευκολύνσεων σε μεγαλοεπιχειρηματίες με επιλεκτική εφαρμογή νομοθεσίας στην είσπραξη των εισφορών. Οι τράπεζες αναδεικνύονται σε πεδίο μάχης όπου η μεταφορά πλούτου γίνεται μεταξύ των ενεχυροδανειστών και του λαού. Η κυβέρνηση είναι το εργαλείο μεταφοράς του πλούτου μέσω των τραπεζών από το λαό στους πρώτους κύκλους ισχύος. Κλασικό παράδειγμα η Ελλάδα και Πορτογαλία, Ιρλανδία, Κύπρος, Ισπανία. Η επιχειρηματική, πολιτική και πνευματική παγκόσμια ελίτ με τους ντόπιους αντιπροσώπους της που ορίζει η Μαντάμ «Ο» και ελέγχει ο ρασοφόρος «Π» εγγυώνται τον αδιαμφισβήτητο ρόλο των αφεντικών του, την ανεμπόδιστη εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της Ελλάδς και την απαραίτητη δικαστική ασυλία μέσω των γνωστών αναβολών και άλλων κόλπων ώστε να γίνεται η σφαγή της μεσσαίας τάξης.
Οι ρίζες αυτής της παγκόσμιας ληστείας βρίσκονται στη δεκαετία των ‘70ς μέσα από διάφορα σχέδια όπως τοProject for aNew AmericanCentury (PNAC) και πολλές προσωπικότητες-γεράκια Rumsfeld, Cheney, Wolfowitzκ.λπ. που πρωτοστάτησαν τις επόμενες δεκαετίας στην παγκόσμια σκηνή και επέφεραν την τραγωδία της παγκόσμιας χρεοκοπίας και πολέμους μεταξύ άλλων. Η κατανάλωση της ενέργειας κυρίαρχο ζήτημα πάντα στην ατζέντα με την Ελλάδα και εδώ σε περίοπτη θέση εξαιτίας των κοιτασμάτων της που μέχρι το 2011 όλοι οι επίσημοι της Ελλάδας αρνούνταν την ύπαρξή τους. Κατά τον καθηγητή Hamm το μοντέλο απέτυχε παταγωδώς φέροντας μιζέρια, χάος, φόβο και εχθρότητα παντού, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ. Στο πλέγμα αυτό και η υπόθεση της Ουκρανίας με τον γνωστό μας πρέσβη Πάιατ των ΗΠΑ στην Ελλάδα σήμερα.
Η στρατηγική της έντασης που σκοπεύει στο να διχάσει, χειραγωγήσει και ελέγξει το λαό μέσα από το φόβο, την προπαγάνδα, τον ψυχολογικό παράγοντα και τις προβοκατόρικες πράξεις υπήρξε η ειδικότητα του ρασοφόρου «Π» με τις διασυνδέσεις του στα ελληνικά ΜΜΕ εξυπηρετώντας τα αφεντικά του. Ο μπαμπούλας της Τουρκίας, μίας συμμάχου χώρας που δεσμεύεται από την υπογραφή της για την ειρηνική επίλυση των διμερών θεμάτων, υπήρξε το καλύτερο εργαλείο παραγωγής φόβου στους Έλληνες και δαπανήθηκαν δισεκατομμύρια ευρώ για μία άμυνα με πολλά κενά σύμφωνα με τους ειδικούς. Απόλυτα φυσικολογικό μετά από τόσους άκαπνους διεφθαρμένους Υπουργούς Άμυνας κα κρατικούς αξιωματούχους. Όποιος δεν υπηρετούσε το σχέδιο καταλήστευσης του δημοσίου χρήματος απομονωνόταν και εξαφανιζόταν. Σταδιακά φτάσαμε σε μία κοινωνία τρομοκρατίας που προσομοιάζει στη Σοβιετική Ένωση του Κομμουνισμού όπου όλοι φοβούνται όλους μέχρι να φύγουν στο εξωτερικό ή από αυτή τη ζωή. Κάθε ακαδημαϊκή, δημοσιογραφική, πολιτική, επιχειρηματική και διαφορετική φωνή περιθωριοποιείται, γελιοποιείται και καταδιώκεται μέχρι εξόντωσης. Το βαθύ Κράτος που όλοι συναντάμε στην καθημερινότητα αποτελεί ένα σύμπλεγμα πατριωτικών και καταπιεστικών μηχανισμών σε εξυπηρέτηση των «Ο» και «Π». Οι 300 βουλευτές είναι απλά εκτελεστικά πιόνια μέχρι να γίνουν και αυτοί επίσημα πολιτικές ορντινάτσες σε μία Κυβέρνηση που δεν θα εκλέγεται από το λαό, όπως προσπαθεί απεγνωσμένα ο Αλέξης Τσίπρας. Ένα δίκτυο πρόθυμων «ειδικών» σε κρατικά αξιώματα, ενημέρωση, επιχειρήσεις, ναυτιλία κ.λπ. υποστηρίζουν το κύκλωμα με το αζημίωτο δημιουργώντας το καθεστώς της μόνης αλήθειας -του Αλέξη Τσίπρα στις μέρες μας- που οφείλουμε όλοι να δεχόμαστε.
Τέλος, κύριο μέλημα των πρώτων δύο κύκλων ισχύος η εσωτερική ρύθμιση των κανόνων ώστε να έχουν πρόσβαση στις τοπικές αγορές και η νομοθεσία προς το συμφέρον αυτών πρωτίσως και αδιαφορώντας για το λαό. Έτσι εξηγείται και η απόκλιση λαϊκής συνείδησης από τους Νόμους της Βουλής με αποκορύφωμα την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ελλάδα. Συμπερασματικά, η παράνομη δημόσια εξουσία είναι σε άνοδο και η δημοκρατία υποκύπτει σε μία σκοτεινή ιδεολογία των αφεντικών της Μαντάμ «Ο» και ρασοφόρου «Π». Σε αυτό οφείλεται και η εμμονή Κυβέρνησης προσωπικοτήτων χωρίς λαϊκή ψήφο προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων αφεντικών των δύο δημίων της Ελλάδας. Η οικογένεια Rotschild έχει αναλάβει τη διαχείριση του εθνικού μας χρέους και φροντίζει για το καλύτερο για αυτή και το χειρότερο για εμάς όπως αποδεικνύεται από το ύψος των νέων μισθών και συντάξεων και το βιοτικό επίπεδο των συγχρόνων και μελλοντικών Ελλήνων σε όση Ελλάδα μας απομείνει. Με αυτή την αντιδημοκρατική Κυβέρνηση πλέον θα γράφονται οι Νόμοι, θα καταρτίζεται ο ετήσιος δημόσιος προϋπολογισμός, θα ορίζεται η δημόσια οικονομική, εργατική, κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική σε αντικατάσταση των εκλεγμένων βουλευτών και δημοσίων υπαλλήλων.
Για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα τελικά ένα είναι μόνο σίγουρο. Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει. Θα αφήσει τη δημόσια εξουσία στους δύο δήμιους της Ελλάδας και τα αφεντικά τους ή θα γιγαντώσει τη δημοκρατία του για να αυτοκυβερνηθεί και να ανυψώσει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. Ίδωμεν.

Υ.Γ. Για την Ελληνική Βουλή της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που δεν αντιπροσωπεύει τους Έλληνες.

Λ.ΚΑΛ.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator