ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019

0


Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, το Επιμελητήριο Κορινθίας, με αφορμή την ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε επίσημο δείπνο στην αίθουσα Δεξιώσεων “KORINTHIAN PALACE”, στον Σολομό Κορινθίας.

Η κοπή της πίτας έγινε με τις ευλογίες της Εκκλησίας, παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ.Παναγιώτη Πιτσάκη, του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, του Δημάρχου Κορινθίων, του τέως Προέδρου του Επιμελητηρίου, πολιτικών παραγόντων του τόπου και πλήθους πολιτών, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Την κοπή ακολούθησε ένας σύντομος απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, διατυπώθηκαν δεσμεύσεις για την νέα χρονιά, οι οποίες στοχεύουν στην ανάπτυξη του νομού και στην ευημερία των πολιτών, διατυπώθηκαν ευχές προς όλους και απονεμήθηκαν οι μεταπτυχιακοί τίτλοι στους φοιτητές του προγράμματος, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator