ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μια πλατεία στο Καλαμάκι ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!

0Η καταγγελία που μας έφτασε είναι από επισκέπτη στην περιοχή της παραλίας στο Καλαμάκι του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων όπου πηγαίνει συχνά για ψάρεμα ο φίλος της σελίδας μας. Οι φωτογραφίες που μας έστειλε δεν ήταν ευδιάκριτες και αναγκαστήκαμε να πάμε στην περιοχή να δούμε και να φωτογραφίσουμε την κατάσταση μόνοι μας. 
Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας...
Δίπλα ακριβώς στην πλατεία του Καλαμακίου υπάρχει ένα εγκαταλειμμένο κτίριο σε άθλια κατάσταση όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες. Από θαύμα δεν έχει σκοτωθεί ή τραυματιστεί κάποιος πολίτης ή κάποιο παιδί που επισκέπτεται την πλατεία. Η πρόσβαση δε στο ετοιμόρροπο κτίριο είναι ελεύθερη για όλους... Δείτε απίστευτες εικόνες μιας εγκαταλειμμένης στην τύχη της περιοχής.
Σύμφωνα με τον ίδιο κάτοικο, το κτίριο αυτό ανήκει στην ΑΕΔΙΚ (ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ) πληροφορία που επιβεβαιώνεται και από κατοίκους που επικοινώνησαν μαζί μας.
Αναμένουμε κάποια απάντηση από κάποιον υπεύθυνο, της ΑΕΔΙΚ κυρίως για το κτίριο, αλλά και από το Δήμο που δεν έχει λάβει τα μέτρα του.Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μια πλατεία στο Καλαμάκι ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator