Ο Πελοπίδας Καλλίρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων

0Κόρινθος 21/12/2018

Στην πορεία μου μέχρι σήμερα τιμήθηκα και υπηρέτησα σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Η παρότρυνση ωστόσο και η στήριξη των συντοπιτών μου για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού αξιώματος του τόπου μας, είναι για μένα η σπουδαιότερη τιμή που έχω ποτέ αποδεχθεί και είναι ο παράγοντας που καθόρισε την απόφασή μου.

Η ομόφωνη δε εισήγηση της Εκλογικής Επιτροπής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας προς τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και ανάλογες διεργασίες και εισηγήσεις στο πλαίσιο του ανώτατου οργάνου της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Ν.Δ., για τη στήριξη της υποψηφιότητάς μου, συνέβαλλαν επίσης σημαντικά, και ευχαριστώ θερμά τα στελέχη για την εμπιστοσύνη και την τιμή.

Αυτή την ιδιαίτερη τιμή, συνοδεύει η μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε με τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου να αποτελέσουμε την καταλληλότερη δύναμη και επιλογή για τη Διοίκηση του Δήμου Κορινθίων και την πραγματική πρόοδο του τόπου μας. Για έναν Δήμο όλων των πολιτών, μακριά από αποκλεισμούς και ανισότητες. Με σκληρή δουλειά, επιμονή και όραμα.

Είναι η σπουδαία ευθύνη που εδώ και καιρό οι συντοπίτες μας, μας προσκαλούν και ζητούν να αγωνιστούμε για τη διεκδίκηση της ανάληψής της. Γι´ αυτό, σαν έτοιμοι από καιρό, είμαστε ήδη πολύ περήφανοι για την απόφασή μας να αγωνιστούμε με αγάπη για τον τόπο μας και οδηγό τις κοινές αρχές μας.

Παράλληλα με αυτή την προσπάθεια, για την οποία το αμέσως χρονικό διάστημα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις και ενέργειες, εντατικοποιείται και η καθημερινή προσπάθεια και εργασία για την ολοκλήρωση έργων και τη βελτίωση υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι.

Με ισχυρό το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στις δίκαιες προσδοκίες των συντοπιτών μας, είμαι προσωπικά έτοιμος να αγωνιστώ για να ανταποκριθώ σε αυτές και σε ό,τι αφορά τον Δήμο Κορινθίων.

Είναι για μένα και τους συνοδοιπόρους μου δέσμευση τιμής.

Πελοπίδας Καλλίρης
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Πελοπίδας Καλλίρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator