Ελλάδα χωρίς Έλληνες

0
Η υλοποίηση της ατζέντας του Σόρος στο Μεταναστευτικό
Από την Αθηνά Κατσαφάδου

Κατά την πάγια τακτική αυτής της κυβέρνησης, όλα έγιναν εν κρυπτώ και παραβύστω. Ο πρωθυπουργός, μετά την παράδοση του ονόματος, της Ιστορίας και της εθνικότητας της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, εθελοντικά, έσπευσε κρυφά, σαν τον κλέφτη, να παραδώσει και την ίδια την Ελλάδα στους εποίκους, οι οποίοι πλέον θα συρρέουν ΝΟΜΙΜΑ κατά εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια στη χώρα μας!
Οι μάσκες έχουν πλέον πέσει. Οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν κοντά τέσσερα χρόνια συνεχίζουν με ανείπωτη μανία να επιτίθενται στη χώρα. Επιτίθενται στον λαό της, στην Ιστορία του, στη θρησκεία του, στη μνήμη του, στις παραδόσεις και στην αισθητική του, στη γλώσσα του, στον πολιτισμό του.
Η Ελλάδα φεύγει από την Ελλάδα. Τη θέλουν απλό γεωγραφικό χώρο. Χωρίς περιεχόμενο. Χωρίς μνήμες, αρχαίες και νέες. Οι γενίτσαροι ανοίγουν τους δρόμους της παράδοσης και της υποτέλειας. Χωρίς αντίσταση.
Παραδίδουν τη χώρα αναίμακτα. Γνωρίζουν πως είναι λαομίσητοι.
Άλλωστε οι πάντες έχουν αντιληφθεί πως βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Γι’ αυτό αντικαθιστούν τον λαό.
Με λαθραίως εισαχθέντες. Τους νομιμοποιούν.
Το σύμφωνο μετανάστευσης του ΟΗΕ τούς βόλεψε. Η πλήρης υλοποίηση της ατζέντας Σόρος.

Τι λέει, τελικά, το σύμφωνο αυτό, το οποίο ψήφισε ο πρωθυπουργός και δεν ψήφισαν οι ΗΠΑ, η Ελβετία, η Αυστρία, η Πολωνία, η Ιταλία, η Αυστραλία και άλλες χώρες; Το σύμφωνο λοιπόν επαγγέλλεται το «δικαίωμα» στη μετανάστευση και την ελεύθερη εγκατάσταση όσων το επιθυμούν σε χώρα της επιλογής τους! Εν ολίγοις, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ η μαζική και ανεξέλεγκτη μετανάστευση.Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως υφίσταται ποινικό αδίκημα για όποιον πολίτη διαμαρτυρηθεί για τη λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό εναντίον της χώρας του! Με την έγκριση αυτού του Συμφώνου Μετακίνησης (Migration Compact) επιβάλλονται στις χώρες που το υπέγραψαν ο σεβασμός των δικαιωμάτων των μεταναστών, φροντίδα στις κοινωνικές παροχές, προστασία και, βεβαίως, απόδοση υπηκοότητας !


Per se, καθείς αντιλαμβάνεται πως, αφού νομιμοποιείται η μετακίνηση οποιουδήποτε, όπου επιθυμεί, καταργούνται de facto τα κρατικά σύνορα. Γι’ αυτό οι συριζαίοι έχουν αφήσει έκθετα τα σύνορα της πατρίδας μας. Η υλοποίηση της ατζέντας Σόρος (ανοιχτά σύνορα, παγκόσμια κυβέρνηση, ανθρώπινα δικαιώματα, Νέα Τάξη, πολυπολιτισμικότητα...) αποκτά πλέον και παγκόσμια θεσμικό ρόλο. Ποιος ρώτησε τη μέγιστη πλειονότητα των πολιτών που αντιδρά; Κανείς.
Αυτό επιτάσσει ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός, με αριστερό πρόσημο πλέον:
Κάτω τα έθνη. Κάτω οι πατρίδες. Κάτω ο χριστιανισμός. Κάτω η δημοκρατία.

Το αλλοπρόσαλλο, εκτός όλων των άλλων, είναι πως οι μουσουλμανικές χώρες που προΐστανται της σχετικής πρωτοβουλίας του ΟΗΕ θα ανεχθούν ποτέ ελεύθερη πρόσβαση χριστιανικών (ή και άλλων ετερόδοξων ισλαμικών) πληθυσμών στα εδάφη τους; Εδώ πρέπει να τονίσουμε κάτι που συχνά διαφεύγει της προσοχής μας:
Οι χριστιανικές χώρες γεμίζουν από μουσουλμάνους τυχαία ή κατόπιν κάποιας συνειδητής κινητοποίησης;
Τα νησιά μας κατακλύζονται από λαθρομετανάστες. Οι περισσότεροι, μουσουλμάνοι.
Αλήθεια, αυτό αποτελεί γνήσια προσφυγική διαφυγή ή αποτελεί αντικείμενο προσχεδιασμένης και βίαιης ισλαμικής διείσδυσης;
Και γιατί δεν στρέφονται στις κοντύτερα ευρισκόμενες πολύ πλούσιες μουσουλμανικές χώρες, αλλά προτιμούν τη Δύση;
Μήπως, λοιπόν, στόχος είναι η νέα φυγή προς τη Δύση και δη προς την Ελλάδα; Είναι οι αυριανοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοκρατία
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 28, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελλάδα χωρίς Έλληνες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator