Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορινθίων η "Τερψιχόρη"

0Με μεγάλη χαρά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων η "Τερψιχόρη" σας προσκαλεί στην παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του.
Στον φιλόξενο χώρο του TAG music & cafe bar Corinthos τα παιδικά μας τμήματα (και όχι μόνο) θα χορέψουν, θα παίξουν, θα τραγουδήσουν και θα δημιουργήσουν όλη αυτήν την μαγική εορταστική ατμόσφαιρα !!
Θα σας περιμένουμε με χαρά!
Είσοδος ελεύθερη...

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 12, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορινθίων η "Τερψιχόρη""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator