ΚΕ.Π.Α.Π ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ

0



Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15:00 θα λάβει χώρα η τελετή εγκαινίων του ανακατασκευασθέντος γηπέδου Σοφικού «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΣΗΣ».

Μετά την τελετή των εγκαινίων θα βραβευτούν παλαίμαχοι και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στον αθλητισμό και στη συνέχεια θα ακολουθήσει φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων του ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΥ και της ΑΕΚ οι οποίοι και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους. Κόρινθος 13/12/2018

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Σολυγείας 
Μιχαήλ Χατζής
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 13, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " ΚΕ.Π.Α.Π ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator