ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: “Οι σχέσεις στην οικογένεια”

0


Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στα Global Arts Studios, στην Κόρινθο, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με θέμα: “Οι σχέσεις στην οικογένεια”.

Η κ.Ράνια Μπούμη, η κ.Δήμητρα Γραμματικάκη και η κ.Σωτηρία Μπαράκου, Ψυχολόγοι του πλαισίου ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής “ΠΡΟΣΩΠΑ”, συζήτησαν με τους συμμετέχοντες για την σχέση του ζευγαριού πριν και μετά το γάμο, για την σχέση γονέων και παιδιών, για τις σχέσεις των παιδιών μεταξύ τους, για την ευρύτερη οικογένεια και για τις δεξιότητες, που απαιτούνται στην οριοθέτηση αυτών των σχέσεων και οι οποίες έχουν ως βάση την οριοθέτηση του καθενός ξεχωριστά, την ουσιαστική επικοινωνία, τον σεβασμό και την αποδοχή.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Δεκεμβρίου 03, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: “Οι σχέσεις στην οικογένεια”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator