ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: “Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε”, της Γιολάντας Τσορώνη - Γεωργιάδη

0


Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, η Δανειστική Βιβλιοθήκη Εξαμιλίων, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι Εκδόσεις Σαββάλας, συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του νέου βιβλίου της εκπαιδευτικού - συγγραφέως κ.Γιολάντας Τσορώνη - Γεωργιάδη, “Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε”.

Η συγγραφέας, στην γεμάτη αίθουσα της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Εξαμιλίων, παρουσίασε, διαδραστικά, την ιστορία του νέου της βιβλίου και πέρασε το μήνυμα ότι το μοίρασμα, η βοήθεια, η συνεργασία, η αγκαλιά είναι αγάπη και τρόπος ζωής και ότι τα Χριστούγεννα και το μήνυμά τους χρειάζεται να βρίσκουν εφαρμογή στην καθημερινότητα του καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί!

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την παρουσίαση, που ήταν γεμάτη ζωντάνια, αγάπη και πρωτοτυπία!

Ακολούθησε κλήρωση με δώρα βιβλία, από την Δανειστική Βιβλιοθήκη Εξαμιλίων, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ, την συγγραφέα και τις Εκδόσεις Σαββάλας.

Η συγγραφέας παρουσίασε το βιβλίο της και αργότερα, στον χώρο του 14ου Νηπιαγωγείου Κορίνθου, στον Συνοικισμό, με συνδιοργανωτές το 14ο Νηπιαγωγείο Κορίνθου, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και τις Εκδόσεις Σαββάλας, με την ίδια επιτυχία!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 03, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: “Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε”, της Γιολάντας Τσορώνη - Γεωργιάδη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator