"Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει ο δήμαρχος Σικυωνίων τη γνώμη του"

0
Σε ότι αφορά την υπόθεση www.Korinthiaguide.com η έρευνα συνεχίζεται παντοιοτρόπως.Λυπάμαι που τα Δ.Σ των δήμων που υπέγραψαν συμβάσεις με την ιδιοκτήτρια του εν λόγω ιστότοπου θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση.Τα Δ.Σ των 4 δήμων που υπέγραψαν εκλέγονται για να προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον, να κάνουν χρηστή χρήση των χρημάτων των φορολογούμενων πολιτών και να κρίνουν δίκαια.Μου προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι ΚΑΝΕΙΣ ούτε από τη συμπολίτευση ούτε από την αντιπολίτευση θέλησε να ενημερωθεί πιο ειδικά, ή έστω να τοποθετηθεί, να δικαιολογήσει ή να αιτιολογήσει τις αποφάσεις ανάθεσης , οι οποίες ελήφθησαν προκαταβολικά χωρίς να έχει παρουσιαστεί έργο.Τα χρήματα προκαταβλήθηκαν επίσης χωρίς να έχει ελεγχθεί το περιεχόμενο του ιστότοπου.
Υπάρχει παρασκήνιο, να είστε σίγουροι. Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει ο δήμαρχος Σικυωνίων τη γνώμη του.


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 19, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει ο δήμαρχος Σικυωνίων τη γνώμη του""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator