Μπαχαλοαναρχικοί οι σφουγγαρίστρες του συστήματος

0
Πάλι τα ίδια. Ως συνήθως. Μία από τα ίδια. Κάθε διαδήλωση, κάθε πορεία, κάθε διαμαρτυρία ολοκληρώνεται με το μπάχαλο από τους συνήθεις μπαχαλοαναρχικούς!

Ξεχαρμανιάζουν τρομοκρατώντας απλούς, αθώους πολίτες. Καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Σάμπως αυτοί πληρώνουν; Φυσικά τα σπασμένα τα πληρώνουν οι φτωχομισθωτοί φορολογούμενοι. Των οποίων-υποτίθεται-ότι οι οι τάχα μου επαναστάτες, αγωνίζονται για να προασπίσουν τα συμφέροντα αυτής της κοινωνικής πλειοψηφίας!

Εκ του αποτέλεσματος κάθε βανδαλισμός και κάθε τέτοιος «κανιβαλισμός» εξυπηρετεί τα συμφέροντα του συστήματος.

Επειδή με τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους αποτελούν το καλύτερο επιχείρημα κατασυκοφάντησης των ηρώων του Πολυτεχνείου.

Επειδή κάθε κακοπροαίρετος αλλά και κάθε πολιτικά και ιστορικά «αναλφάβητος» πολίτης βολεύεται με τους μπαχαλοαναρχικούς, δείχνοντάς τους ως την σημερινή προέκταση των αγωνιζόμενων φοιτητών εκείνης της εποχής.

Επειδή με το μπάχαλό τους τρομοκρατούν τους απλούς πολίτες και έτσι τους στέλνουν στα σπίτια τους.

Επειδή με τις πράξεις και τους βανδαλισμούς τους χρησιμοποιούνται και αξιοποιούνται, από την εκάστοτε αντιπολίτευση ως επιχείρημα εναντίον της εκάστοτε κυβέρνησης. Από τον Κυριάκο εναντίον του Τσίπρα και φυσικά από τον Τσίπρα, στο μέλλον, ο «στρατός» εναντίον του Κυριάκου.

Επειδή το μπάχαλό τους καταναλώνεται και ανακυκλώνεται από όλα τα πρωινάδικα και απ όλες τις πολιτικές εκπομπές ως το μέγιστο και δισεπίλυτο θέμα της ελληνικής κοινωνίας. Με απλά λόγια, καταβραχθίζονται από τα κανάλια ως ο πιο χορταστικός μεζές κάθε τέτοιας εκπομπής.

Επειδή οι βανδαλισμοί τους ταυτίζονται -επίτηδες και βολικά φυσικά-προκειμένου να συκοφαντηθούν όλες οι μορφές κάθε αγώνα, κάθε διεκδίκησης και κάθε διαμαρτυρίας.

Επειδή διαμαρτυρία, διεκδίκηση και αγώνας σημαίνουν μπάχαλο, βανδαλισμούς, αναρχία, χάος, καταστροφές, τρομοκρατία και ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα.

Επειδή το ξεχαρμάνιασμά τους λειτουργεί ως βαλβίδα ασφαλείας για το σύστημα.

Επειδή έτσι διώχνουν και «αφοπλίζουν» πλήθος πολιτών από κάθε σκέψη για διαμαρτυρία και πορεία.

Επειδή η επανάληψη του ίδιου έργου, με τέτοια μονοτονία, έχει καταλήξει να μοιάζει με γραφικό και ζωντανό ριάλιτι σόου.

Επειδή αν και γνωστοί στις κατασταλτικές δυνάμεις αλλά και στους επαίοντες των διαφόρων υπηρεσιών, ουδέποτε συλλαμβάνονται, αλλά κι αν συλληφθούν στο τέλος επιστρέφουν στα σπίτια τους σα να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Επειδή λοιπόν με τα γλέντια τους και την καταστροφική τους μανία, συγκροτούν το καλύτερο, το πιο αποτελεσματικό, το πιο ακατανίκητο επιχείρημα εναντίον κάθε μορφής προόδου, αριστερής σκέψης και διαφορετικότητας.

Αριστερός είναι δύο πράγματα μαζί. Είτε ψεύτης, καιροσκόπος και αμοραλιστής. Οπως, ας πούμε η «αριστερή» κυβέρνησή μας. Είτε μπαχαλάκης, βάνδαλος, πυρομανής, πρεζάκιας, κουκουλοφόρος. Ισως, δε, και χαφιές της Ασφάλειας ίσως και προβοκάτορας. Οπως μερικοί από τους μπαχαλοαναρχικούς των Εξαρχείων. Διαλέξτε!

Ολα αυτά καταλήγουν ως τα καλύτερα όπλα του συστήματος. Ενισχύουν τον ρόλο των κατασταλτικών δυναμέων. Πυροδοτούν το σύνθημα «Νόμος και Τάξη» (Law and Order). Κατασυκοφαντούν τους αγώνες. Ασελγούν πάνω στο σώμα της Ιστορίας. Και κοντά σε όλα αυτά αναγκάζουν πολλούς συμπολίτες μας να λένε με αγανάκτιση «αμάν πια μ αυτή την πορεία»!

Δημήτρης Δανίκας
Πρώτο Θέμα
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 01, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπαχαλοαναρχικοί οι σφουγγαρίστρες του συστήματος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator