Απάντηση Πνευματικού για τα mont blanc: "Οι ίδιοι το ψήφισαν, δεν καταλάβαιναν τι ψήφιζαν;" - ΒΙΝΤΕΟ

0Στη συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χαμό της μεγάλη ευεργέτιδας για τον Δήμο Κορινθίων, της Αικατερίνης Κονδύλη, αναφερόμενος στην μεγάλη προσφορά της ίδιας και του συζύγου της στον Δήμο.

Εκτενή αναφορά έκανε στις κατηγορίες που ακούγονται τις τελευταίες μέρες για μία αγορά αναμνηστικών στυλό από τον Δήμο για τους ομιλητές της Σχολής Γονέων ύψους περίπου 7.000 ευρώ με το ΦΠΑ.

Ο Δήμαρχος απάντησε σε όλες αυτές τις κατηγορίες ξεκαθαρίζοντας ότι η απόφαση αυτή είχε περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου και ψηφίστηκε ομόφωνα.

Τα αναμνηστικά αυτά στυλό αποσκοπούν, στο να τιμήσει ο Δήμος τους καταξιωμένους ομιλητές για την προσφορά τους, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν ομιλίες για την Σχολή Γονέων. Μερικοί ωστόσο, θέλοντας να πλήξουν με όποιον τρόπο μπορούν την Δημοτική Αρχή του Πνευματικού, στάθηκαν στο ποσό δηλώνοντας ότι είναι αρκετά υψηλό, ενώ οι ίδιοι το ψήφισαν. Δεν καταλάβαιναν τι ψήφιζαν; Δεν είναι ικανοί να αξιολογήσουν αυτά που ψηφίζουν; Ή περίμεναν ότι ο Δήμος θα τιμήσει όλους τους παρευρισκόμενους με στυλό του 1 ευρώ;

Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος τόνισε ότι στην προσπάθειά τους να πλήξουν τον ίδιο και την Δημοτική Αρχή, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απάντηση Πνευματικού για τα mont blanc: "Οι ίδιοι το ψήφισαν, δεν καταλάβαιναν τι ψήφιζαν;" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator