ΓΕΦΥΡΑ ΙΣΘΜΙΑΣ: Τριτοκοσμική η εικόνα των εργαζομένων στην τοποθέτησή της - Ανύπαρκτα τα μέσα και τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων

0


Το μεσημέρι της Τρίτης 13 Νοεμβρίου ξεκίνησε η διαδικασία -από ειδικό τεχνικό συνεργείο- της συναρμολόγησης της βυθιζόμενης γέφυρας των Ισθμίων στη διώρυγα της Κορίνθου σύμφωνα με το hlektra.gr.
Αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ μέσα προστασίας των εργαζομένων... χωρίς κράνος, ούτε καν γάντια δε φορούν οι εργαζόμενοι.... εντελώς τριτοκοσμική η κατάσταση !!!!!!!!!
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΦΥΡΑ ΙΣΘΜΙΑΣ: Τριτοκοσμική η εικόνα των εργαζομένων στην τοποθέτησή της - Ανύπαρκτα τα μέσα και τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator