Milonga - βραδιά TANGO από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κορινθίων η "Τερψιχόρη"

0



Με ιδιαίτερη χαρά ο πολ. σύλλογος Κορινθίων "η Τερψιχόρη" σας προσκαλεί στην πρώτη του milonga.
Στον φιλόξενο χώρο του TAG music & cafe bar θα σας περιμένουμε για να χορέψουμε και να ταξιδέψουμε με τις μουσικές του πιο διαχρονικού χορού, του Tango Argentino.
Κλασσικά και nuevo tangos, ελληνικά tangos και άλλα πολλά θα μας κρατήσουν συντροφιά σε μια βραδιά που ελπίζουμε να γίνει θεσμός για την Κορινθία.
Επιμέλεια βραδιάς: Παναγιώτης Τσάκαλος - Δάσκαλος Tango Argentino
Είσοδος Ελεύθερη

https://www.facebook.com/events/117275795888953/
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Milonga - βραδιά TANGO από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κορινθίων η "Τερψιχόρη""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator