“Τι γκόμενος είσαι” άκουσε ο Μητσοτάκης από νεαρή μαμά - ΒΙΝΤΕΟ

0Ένα σχόλιο... μακριά από οποιοδήποτε πολιτικό "φάσμα" άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην βόλτα του στην Κυψέλη, με το βίντεο να γίνεται το απόλυτο viral!

Ωστόσο ο διάλογός του με μια νεαρή μαμά ήταν… όλα τα λεφτά! Κατά την διάρκεια της βόλτας του στην Κυψέλη, λοιπόν, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής ενώ δεν έλειψαν και οι ενδείξεις θαυμασμού προς το πρόσωπό του.

Πιο συγκεκριμένα μια μητέρα που έτυχε να περνά εκείνη την από την πλατεία της Κυψέλης σταμάτησε για να χαιρετήσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Στην αρχή του έδωσε το χέρι της. Στην συνέχεια, όμως, τα πράγματα… αγρίεψαν! «Είσαι φοβερός» του είπε αρχικά, ενώ τον αγκάλιασε και ζήτησε να βγει φωτογραφία μαζί του.

Μάλιστα, μπροστά στις κάμερες η συγκεκριμένη κυρία ακούγεται να του λέει: «Τι γκόμενος είσαι»! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τότε έστρεψε το βλέμμα του στο μωρό της και την ρώτησε το όνομα του παιδιού της!

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "“Τι γκόμενος είσαι” άκουσε ο Μητσοτάκης από νεαρή μαμά - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator