ΚΙΑΤΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ ΜΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΣΙΜΗ

0
Εθιμοτυπική συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπο Κασίμη είχε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, ο υπ. Δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, στο πλαίσιο των επαφών του με την πολιτική και αυτοδιοικητική ηγεσία της Κορινθίας. Στην ατζέντα της συνάντησης τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τομέα ευθύνης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τις δράσεις του στον ευρύτερο δήμο Σικυωνίων. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν:

· Το μοντέλο της ευφυούς γεωργίας με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στον πρωτογενή τομέα, προκειμένου να δημιουργηθούν «θερμοκοιτίδες» και να προσελκυστούν start up εταιρείες του κλάδου. Σε αυτές εκτός των άλλων θα προσφέρονται δυνατότητες, για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών στο φυσικό τους περιβάλλον.

· Η ανάπτυξη Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) με στόχο την ενίσχυση της αειφορίας και την ελαχιστοποίηση του κόστους παραγωγής για τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους του δήμου Σικυωνίων.

· Ο εξωστρεφής προσανατολισμός της γεωργικής μας οικονομίας για όλα τα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας.

· Η ολοκλήρωση του φράγματος του Ασωπού, η επίσπευση των διαδικασιών για την ολοκληρωμένη διαχείριση των υδάτινων πόρων, μέσω νέου φορέα, και η ολοκλήρωση της μελέτης κατασκευής του νέου δικτύου που θα φέρνει το νερό από την ορεινή στην πεδινή και παραλιακή ζώνη.

· η ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που να συνδέει την τουριστική αναπτυξη με τα τοπικά προϊόντα.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν νέες εθιμοτυπικές συναντήσεις του κ. Λέγγα με εκπροσώπους της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ηγεσίας του νομού μας.

Γραφείο Τύπου
υπ. Δημάρχου Σικυωνίων
Μάρκου Λέγγα
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ ΜΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΣΙΜΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator