Fake news ότι Αλβανοί κατέβασαν και πήραν μαζί τους την ελληνική σημαία στην Κρήτη - ΒΙΝΤΕΟ

0



Τελικά αυτοί που κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό της στις Δάφνες Ηρακλείου Κρήτης, δεν ήταν Αλβανοί, αλλά Γάλλοι που απ’ ό,τι φαίνεται θέλησαν να πάρουν μαζί τους ένα… ενθύμιο πριν επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Μέχρι να βγει όμως στο φως η αλήθεια για το περιστατικό, μέσα ενημέρωσης (ανάμεσά τους ορισμένα εκ των πιο δημοφιλών του Διαδικτύου), λοιπά τρολ και πλήθος ακροδεξιών στοιχείων είχαν ξεσπαθώσει κατά των «ξεδιάντροπων και προκλητικών Αλβανών που τόλμησαν να απλώσουν χέρι στην γαλανόλευκη και να την κατεβάσουν από τον ιστό της» (δείτε το σχετικό βίντεο κάτω).

Η «είδηση» είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εν μέσω του ήδη βεβαρημένου κλίματος από την υπόθεση Κατσίφα και το σχετικό βίντεο έπαιζε και ξανάπαιζε για να υπογραμμιστεί το θράσος των δύο Αλβανών που μάλιστα εμφανίζονταν ως εργάτες σε κοντινή οικοδομή από το σημείο του περιστατικού!

Τα αποτελέσματα ωστόσο της προανάκρισης από την τοπική αστυνομία δεν επιβεβαίωσαν τις «αδιάσειστες μαρτυρίες» κατοίκων της περιοχής, τις οποίες επικαλέστηκαν πολλά μέσα ενημέρωσης κατά την κάλυψη του επεισοδίου και όπως προέκυψε τελικά οι δράστες ήταν γάλλοι φοιτητές στην τελευταία ημέρα των διακοπών τους!

Συγκεκριμένα από την έρευνα που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα, προέκυψε ότι το συγκεκριμένο όχημα είχαν νοικιάσει φοιτητές γαλλικού κολλεγίου, οι οποίοι βρίσκονταν στην Κρήτη από τις 31 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής!
Οι φοιτητές αναζητήθηκαν (για να τους μαλώσουν και αυτούς επειδή άνοιξαν την εθνικιστική παγίδα στην οποία έπεσαν οι «δαιμόνιοι ρεπόρτερ» των ενημερωτικών ιστοσελίδων), και πάλι όμως διαπιστώθηκε ότι ήταν αργά καθώς η ομάδα των 36 Γάλλων είχε αναχωρήσει για την πατρίδα τους αργά το απόγευμα της Δευτέρας, από το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

Πηγή: Protagon.gr

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Fake news ότι Αλβανοί κατέβασαν και πήραν μαζί τους την ελληνική σημαία στην Κρήτη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator