Τουρκικά ΜΜΕ: Οι Έλληνες δεν πλησιάζουν στα Ίμια

0Με «πανηγυρικά» δημοσιεύματα τα τουρκικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι ο ελληνικός στρατός δεν μπορεί να πλησιάσει τα Ίμια χάρη στο στρατιωτικό φυλάκιο με το ραντάρ που χτίστηκε στο νησί Τσαβούς.

Το πρακτορείο ειδήσεων ΙΗΑ, σε δημοσίευμά του με τίτλο «Οι Έλληνες δεν πλησιάζουν στα Ίμια», το οποίο αναδημοσιεύθηκε από πολλά τουρκικά ΜΜΕ, αναφέρει πως εδώ και 25 χρόνια Έλληνες και Τούρκοι ερίζουν στα Ίμια, κάτι που έχει προκαλέσει ένταση στις σχέσεις των δύο χωρών. «Ο ελληνικός στρατός επί 25 χρόνια παραβιάζει τα τουρκικά χωρικά ύδατα», σχολιάζει το δημοσίευμα, «ωστόσο, χάρη στη στρατιωτική βάση που χτίστηκε στο Τσαβούς, 1,5 μίλι από τα Ίμια, ο Έλληνες στρατιώτες δεν μπορούν να πλησιάσουν».

Το πρακτορείο IHA αναφέρει υπερθεματίζοντας τον ισχυρισμό του πως εδώ και περίπου τρεις μήνες «οι Έλληνες στρατιώτες δεν έχουν εμφανιστεί στα Ίμια και τα παρακολουθούν από το νησί Καλόλιμνος». Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως οι δυνάμεις της τουρκικής ακτοφυλακής συνεχίζουν τις περιπολίες επί 24ώρου βάσεως, αποτρέποντας την είσοδο μεταναστών.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 30, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τουρκικά ΜΜΕ: Οι Έλληνες δεν πλησιάζουν στα Ίμια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator