ΚΙΑΤΟ: Αλβανοί κατέβασαν την ελληνική σημαία στο Βασιλικό - ΒΙΝΤΕΟ

0



Την όρεξη φαίνεται πως άνοιξαν σε Αλβανούς εθνικιστές στη χώρα μας τα προκλητικά και χυδαία λόγια που απηύθυνε ο πρωθυπουργός της γείτονος, Έντι Ράμα, σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δύο άτομα βρέθηκαν στο Κιάτο και αφού κατέβασαν την ελληνική σημαία, ύψωσαν με περίσσιο θράσος την αλβανική!

Σύμφωνα με το Star, το βίντεο των Αλβανών «θερμοκέφαλων», μάλιστα, πέραν του ότι αναρτήθηκε σε αλυτρωτικές σελίδες των Τσάμηδων (σ.σ. Συμμαχία για την Ενωμένη Αλβανία) στο Facebook, περιείχε και αναφορές για δήθεν «ρατσιστικές δράσεις της Ελλάδας», ώστε να… δικαιολογεί το ότι κατεβάζουν και σκίζουν την ελληνική σημαία.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Αλβανοί κατέβασαν την ελληνική σημαία στο Βασιλικό - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator