Η Ελλάδα της φούντας

0




Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την κάνναβη! Έλληνες δολοφονούνται από την αλβανική αστυνομία, η Μακεδονία χαρίζεται στους Σκοπιανούς, οι Τούρκοι αλωνίζουν, οι άστεγοι πληθαίνουν, οι εξαθλιωμένοι αυξάνονται, το μεταναστευτικό κύμα των Ελλήνων που δραπετεύουν από τη χώρα για να βρουν δουλειά συνεχίζεται και οι συριζαίοι αλληλοσυγχαίρονται για τις δουλειές που θα ανοίξουν με την καλλιέργεια και την επεξεργασία φαρμακευτικής (για την ώρα) κάνναβης.

Η Αριστερά ασχολείται συστηματικά με τις εμμονές της, την ίδια στιγμή που αδιαφορεί για τις πραγματικές ανάγκες των πραγματικών ανθρώπων και υποβαθμίζει το επίπεδο ζωής των πολιτών. Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης ανακοινώθηκε ότι δύο νεοσύστατες εταιρίες πήραν τις πρώτες άδειες για την εγκατάσταση μονάδων καλλιέργειας και επεξεργασίας τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης.

Για να χρυσωθεί το χάπι της απόφασης του κράτους να εξοικειώσει τους πολίτες με την κουλτούρα της κάνναβης οι υπουργοί είπαν ότι έως το τέλος του χρόνου θα αδειοδοτηθούν ακόμη 12 επενδυτικά σχέδια, συνολικής αξίας, μαζί με τα δύο πρώτα, 185.000.000 ευρώ, τα οποία θα «ανοίξουν» περίπου 770 θέσεις εργασίας.

Η φαρμακευτική κάνναβη είναι ο προάγγελος της νομιμοποίησης της ελεύθερης χρήσης χασισιού και των παραγώγων του. Αυτό, άλλωστε, δεν έχουν πάψει να το διακηρύττουν και να το υπόσχονται μια σειρά προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Κι ύστερα από το χασίσι, τις φούντες και τις μαριχουάνες θα ακολουθήσει η νομιμοποίηση ακόμη σκληρότερων ναρκωτικών. Ο λόγος είναι προφανής: η συλλογική κατηφόρα ποτέ δεν σταματά από... μόνη της. Πρέπει να βρεθούν οι άνθρωποι και να ληφθεί η απόφαση από την κοινωνία να τερματιστεί η παρακμή και να αντιστραφεί η πορεία που οδηγεί την πατρίδα στην ολοκληρωτική καταστροφή της.

Φυσικά και δεν είναι λύση για την οικονομία η κάνναβις. Λύση είναι ο εξορθολογισμός του φορολογικού συστήματος, η μείωση των φόρων, ο μηδενισμός της γραφειοκρατίας και η εύρυθμη λειτουργία του κράτους. Αυτά στην Ελλάδα τα βλέπεις μόνο αν κάνεις χρήση παραισθησιογόνων ουσιών.

Δημοκρατία
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Ελλάδα της φούντας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator