ΚΙΑΤΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ

0
Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας και υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα είχε σήμερα, ο υπ. Δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, στο πλαίσιο των επαφών του με την πολιτική και αυτοδιοικητική ηγεσία της Πελοποννήσου.

Ο κ. Λέγγας ενημέρωσε τον κ. Νίκα για την εξέλιξη της προεκλογικής του εκστρατείας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαμόρφωσε το κοστολογημένο και ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πλάνο που θα καταθέσει στους Σικυώνιους δημότες και το οποίο είναι αποτέλεσμα πολύμηνων ερευνών και μελετών.

Στο πλάνο αυτό περιλαμβάνονται η εξοικονόμηση και παραγωγή ενέργειας, η διασύνδεση του τουρισμού με την αγροδιατροφή, η αξιοποίηση των πολιτιστικών θησαυρών του Δήμου, όπως το Αρχαίο Θέατρο και η πρόνοια για την τρίτη ηλικία.

Βασικός στόχος του αναπτυξιακού πλάνου, όπως είπε ο κ. Λέγγας στον κ. Νίκα, είναι και η δημιουργία των αναγκαίων προϋποθέσεων που θα προκαλέσουν ρεύμα επαναπατρισμού και θα σταματήσουν την «αιμορραγία» από την πληγή του brain drain.

Από τη μεριά του ο κ. Νίκας σημείωσε πως δήμος Σικυωνίων έχει όλα τα πλεονεκτήματα, προκειμένου να γίνει ένας πρότυπος δήμος για όλη την Ελλάδα. Ανέφερε πως η Περιφέρεια οφείλει να αναλαμβάνει μόνο μείζονες δράσεις σε κάθε δήμο και ως τέτοιες ανέφερε την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών, την ανακατασκευή της παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου Πατρών, την προβολή των τοπικών αγροτικών προϊόντων μέσα από την διοργάνωση διεθνών εκθέσεων και την δημιουργία πολιτιστικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου, που θα γίνουν σημείο αναφοράς στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας .

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν νέες εθιμοτυπικές συναντήσεις του κ. Λέγγα με εκπροσώπους της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ηγεσίας του νομού μας.

Γραφείο Τύπου
υπ. Δημάρχου Σικυωνίων
Μάρκου Λέγγα
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 28, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator