KIATO: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ - ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ

0




Εθιμοτυπική συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μπουντρούκα είχε την Τετάρτη 28 Νοέμβριου, ο υπ. Δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, στο πλαίσιο των επαφών του με την πολιτική και αυτοδιοικητική ηγεσία της Πελοποννήσου.

Ο κ. Λέγγας έθεσε στον κ. Μπουντρούκα τους βασικούς άξονες του αναπτυξιακού σχεδίου για τον Δήμο Σικυωνίων, που θα θέσει στην κρίση των δημοτών τον ερχόμενο Μάιο. Αναφερόμενος στις εξελίξεις γύρω από το Φράγμα Ασωπού σημείωσε ότι μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του είναι απαραίτητη μια ολιστική μελέτη για την διαχείριση των υδάτινων πόρων, στην οποία θα περιλαμβάνεται και η κατασκευή νέου δικτύου μεταφοράς του νερού από την ορεινή στην ημιορεινή και στην πεδινή ζώνη, καθώς το δίκτυο του ΑΟΣΑΚ είναι παλιό και δεν εξυπηρετεί πλέον τις σύγχρονες ανάγκες των παραγωγών. Μιλώντας ειδικά για την Στυμφαλία, ο κ. Λέγγας σημείωσε την αναγκαιότητα να αξιοποιηθεί και ως τουριστικός προορισμός, συνδεόμενος με την αγροδιατροφή και τον περιπατητικό τουρισμό.
Σε ό,τι αφορά το αστικό κέντρο του δήμου και την πόλη του Κιάτου έγινε ιδιαίτερη μνεία από τον κ. Λέγγα για το ζήτημα της διάβρωσης των ακτών, που θέτει σε κίνδυνο τις περιουσίες των πολιτών σε όλη την παραλιακή ζώνη του Κορινθιακού. Σημείωσε ακόμα πως η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του δήμου και ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα προσφέρουν κίνητρα, ώστε να φιλοξενηθούν επιχειρήσεις start up, ακόμα στο κέντρο της πόλης, δίνοντας ζωή στα κλειστά καταστήματα.

Από τη μεριά του ο κ. Μπουντρούκας στάθηκε ιδιαίτερα στην σημασία που έχει η συνεργασία των δυνάμεων που απαρτίζουν τον πρώτο και τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον δημότη. Επίσης, έδειξε ενδιαφέρον για το επαγγελματικό προφίλ του κ. Λέγγα τονίζοντας πως είναι σπάνιες οι περιπτώσεις ανθρώπων του ιδιωτικού τομέα που εμπλέκονται με τον δημόσιο βίο.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν νέες εθιμοτυπικές συναντήσεις του κ. Λέγγα με εκπροσώπους της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ηγεσίας του νομού μας.

Γραφείο Τύπου
υπ. Δημάρχου Σικυωνίων
Μάρκου Λέγγα
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "KIATO: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ - ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator