Παπαβασιλείου: "Προσπάθησαν να κλείσουν την ΕΑΣ Κιάτου με αρχηγό τη βουλευτή Σύριζα του Νομού" - ΒΙΝΤΕΟ

0Ικανοποίηση στην ΕΑΣ Κιάτου για την απόφαση στο εφετείο που τη δικαιώνει όσον αφορά τις διεκδικήσεις απέναντι στον αγροτικό συνεταιρισμό Στιμάγκας.

Η απόφαση είναι για ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ ενώ όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος κ.Παπαβασιλείου είναι η πρώτη από μια σειρά διεκδικήσεων που ξεπερνά τις 500.000 ευρω συν τους τόκους.

Αυτές οι οφειλες είναι ο λόγος που προσπάθησαν να κλείσουν την Ένωση με αρχηγό τη βουλευτή του Νομού και στέρησαν από τους αγρότες τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν κοινοτικά προγράμματα για τυποποίηση ελαιολάδου και άλλων προϊόντων.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 03, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παπαβασιλείου: "Προσπάθησαν να κλείσουν την ΕΑΣ Κιάτου με αρχηγό τη βουλευτή Σύριζα του Νομού" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator