ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων: Παρουσίαση βιβλίου του Νίκου Δενδρινού "Οι Γενναίοι της Ελευσίνας"

0Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, στις 7.00μμ, θα παρουσιαστεί στο Κορινθιακό κοινό το βιβλίο του Νίκου Δενδρινού: "Οι Γενναίοι της Ελευσίνας", που βαδίζει σταθερά στα βήματα που χάραξε ένας ... "ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ, το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου, Πυλαρινού 84, 1ος όροφος.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων Δρ. Γιάννης Μπάρτζης. Μαθητές του 4ου Λυκείου Κορίνθου, θα διαβάσουν χαρακτηριστικά αποσπάσματα. Μουσική επιμέλεια, Δημήτρης Νικολάου ( Γόρδιος Δεσμός).

Την εκδήλωση θα συντονίσει η διευθύντρια του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων κα. Μαρία Λύρα.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων: Παρουσίαση βιβλίου του Νίκου Δενδρινού "Οι Γενναίοι της Ελευσίνας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator