Ευχαριστίες του Μητροπολίτη Κορίνθου προς όσους συνέτρεξαν στο πένθος του για την απώλεια της μητέρας του (Φωτο)

0



Με βαθειά συγκίνηση, φιλόστοργη θλίψη και εν Χριστώ παρηγορία, υποχρεωμένος από την θερμή συμμετοχή και τις λοιπές εκδηλώσεις κατά την Εξόδιο Ακολουθία της προσφιλούς μητρός μου, αοιδίμου Ασπασίας Γ. Μαντάλου, αισθανόμαστε οι οικείοι μου και η ταπεινότητά μου την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πηγαία τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο β΄, τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, την πλειάδα των Σεβασμιωτάτων και Θεοφιλεστάτων Ιεραρχών της καθ᾿ Ελλάδα Αγιωτάτης Εκκλησίας και των Πατριαρχείων Κωνσταντινουπόλεως, Αλεξανδρείας και Ιεροσολύμων, τους Ιερείς, Ιερομονάχους, Ιεροδιακόνους, Μοναχούς και Μοναχές εκ της Ι. Μητροπόλεως μας, ως και εξ᾿ άλλων Ι. Μητροπόλεων, τον κ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, τους Βουλευτές του Νομού μας, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους κ. Δημάρχους Κορινθίων, Λουτρακίου, Σικυωνίων και τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων, τους εκπροσώπους των Στρατιωτικών, Αστυνομικών και λοιπων Αρχών, του Πυροσβεστικού Σώματος, τον Χριστώνυμο Λαό, τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως ηλεκτρονικά και έντυπα, τους Υπαλλήλους της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας και τους συνεργάτες μου και Υπαλλήλους της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, την οικονόμο της Ι. Μητροπόλεως, ως και τους ομιλητές κατά την Εξόδιο Ακολουθία Σεβ. Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο και τον Πανοσ. Αρχιμ. κ. Αγάπιο Δρίτσα, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο μου και Καθηγούμενο της Ι. Μονής Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου, ευχόμενοι υγεία, μακροημέρευση και βιωτή μετά φόβου Θεού, Πίστεως και αρετής για να αναμένει τους πάντας «βασίλειον διάδημα κάλλους» εις την ένδοξον Βασιλεία του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ ΟΙΚΕΙΟΙ ΜΟΥ.











Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευχαριστίες του Μητροπολίτη Κορίνθου προς όσους συνέτρεξαν στο πένθος του για την απώλεια της μητέρας του (Φωτο)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator