ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

0






Συνεχίζοντας τη σειρά επισκέψεων και αυτοψιών στους πλημμυρόπληκτους Δήμους, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Δέδες βρέθηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Δήμο Άργους – Μυκηνών και στο Δήμο Επιδαύρου, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να προχωρήσει σε αξιολόγηση της έκτασης των ζημιών που προκλήθηκαν στις υποδομές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του προηγούμενου διαστήματος.

Ο Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο του Άργους με τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, Αντιδημάρχους και στελέχη του Δήμου. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι ανάγκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε θέματα αποκατάστασης των ζημιών στις υποδομές του Δήμου και οι αποζημιώσεις των πληγέντων πολιτών. «Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στέκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους Δήμους και τους πολίτες που επλήγησαν», επισήμανε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών και συμπλήρωσε «είναι σαφής η πολιτική υποστήριξης του Υπουργείου μας και προς τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και η υποστήριξη αυτή θα πραγματωθεί τόσο με την τεχνογνωσία των στελεχών του Υπουργείου, όσο και με οικονομική ενίσχυση που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα για την αποκατάσταση των υποδομών που επλήγησαν».

Κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας, συνοδευόμενος από κλιμάκιο μηχανικών και υπηρεσιακών παραγόντων της Γενικής Γραμματείας Υποδομών, διαπιστώθηκαν πέραν των μεγάλων καταστροφών στο οδικό δίκτυο του Δήμου, σημαντικής έκτασης ζημιές και στο λιμάνι Κιβερίου, οι οποίες χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.

Τέλος, συνάντηση πραγματοποίησε ο Γιώργος Δέδες και στο Λυγουριό, με τον Δήμαρχο Επιδαύρου Κωνσταντίνο Γκάτσιο και στελέχη της αυτοδιοίκησης για τις ζημιές που άφησε πίσω της η θεομηνία των προηγούμενων ημερών. «Θα υπάρξει έκτακτη οικονομική ενίσχυση για την επανόρθωση βλαβών στα πληγέντα δίκτυα», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα ικανοποίησης των αιτημάτων που τέθηκαν, τόσο από τον Δήμαρχο, όσο και από τους παρευρισκόμενους στη σύσκεψη αυτοδιοικητικούς παράγοντες.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator