Το κόμμα των παιδόφιλων είναι εδώ: Ενωμένο, παντοδύναμο (πως φτάσαμε εδώ)

0



Πριν τρείς μήνες 81χρονος παιδόφιλος αφέθη ελεύθερος …γιατί είναι πάνω από 80 χρονών!!!!!!!!!!!! Την προηγούμενη μέρα είχε πιαστεί άλλος, παππάς· το ίδιο, ελεύθερος κι αυτός. Προ 20 ημερών άλλος 80χρονος (με δύο Αλβανούς συνεργούς και την άδεια της «μάνας») το ίδιο. Πιστεύει κάποιος, ότι είναι το πρώτο τους έγκλημα; Προφανώς σε όλη τους την ζωή κάνουν τέτοια και δεν θα πληρώσουν ούτε με μία μέρα φυλακή για λόγους ανθρωπισμού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το κόμμα των παιδόφιλων, των δολοφόνων και όλων των διεστραμμένων, όχι απλά υπάρχει, αλλά κυβερνάει (με την ψήφο της συντριπτικής πλειοψηφείας). Αλλοτε λέγεται ΝΔ, άλλοτε ΠΑΣΟΚ, άλλοτε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όποιος πεί, ότι τάχαμ εξαιρείται οποιοσδήποτε από όσους κυβέρνησαν, είναι το ίδιο ξεφτίλας και εγκληματίας με αυτούς. Το λέω γιατί κάποιοι πάνε να βγάλουν την ουρά τους απέξω και να τα φορτώσουν όλα στον τρισάθλιο Παρασκευόπουλο. Οι παραπάνω αφέθηκαν από νόμο, που προϋπήρχε. Όπως βέβαια και πριν τον νόμο Παρασκευόπουλου, η είδηση ειδεχθών εγκλημάτων από άτομα που είχαν πιαστεί επανειλημμένα στο παρελθόν για παρόμοια εγκλήματα ήταν καθημερινή.

Όταν ψηφίζουμε ένα κόμμα, το αποτέλεσμα της ψήφου μας δεν είναι μόνο η πρόσληψη μας, η διευκόλυνση μας, οι μισθοί, τα επιδόματα και οι επιδοτήσεις· είναι όλα όσα κάνει, ή δεν κάνει αυτή η κυβέρνηση και φυσικά πρωτίστως η δικαιοσύνη που αποδίδεται επί των ημερών της. Η «δικαιολογία» περί ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης είναι εξοργιστικά υποκριτική. Η δικαιοσύνη αποδίδεται από τους νόμους και τους δικαστές. Τους (άθλιους και διεστραμμένους) νόμους τους ψηφίζουν οι βουλευτικές πλειοψηφίες των κυβερνώντων, ενώ οι δικαστές θα έπρεπε να ελέγχονται από αιρετές εξουσίες και όχι από την ίδια την συντεχνία τους. [Δεν εννοώ την κυβέρνηση βέβαια, ούτε την κομματικοκρατούμενη βουλή, αλλά πιο αποστασιοποιημένες από την τρέχουσα πολιτική εξουσίες, όπως είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας, ή καλλίτερα κάποια γερουσία.]

Δεν ξέρω, αν εκ του πονηρού, ή από επαναστατική αφέλεια οι θεωρητικοί της σύγχρονης δημοκρατίας καθιέρωσαν την συντεχνιακή ανεξαρτησία των δικαστών από τις αιρετές εξουσίες, ούτε θα ασχοληθώ καν στο παρόν σημείωμα, με το κατά πόσον αυτή η ανεξαρτησία είναι πραγματική. [Κατά την γνώμη μου, όχι απλά είναι πραγματική, αλλά συμβαίνει το αντίθετο από αυτό που συχνά καταγγέλλουν οι δικαστές. Οι πολιτικοί είναι δέσμιοι της δικαστικής συντεχνίας, για να μην πω, απλά τσουτσέκια της.]

Όπως και να έχει όμως, αφού διαπιστώσαμε, ότι η πολλή ανεξαρτησία φέρνει την ασυδοσία, γιατί δεν αλλάζουν οι πολιτικοί τους νόμους; (Και το Σύνταγμα βεβαίως.) Γιατί, όπως είπα, είναι απλά υποχείρια· τα γιουσουφάκια του βαθέως κράτους και της χθόνιας εξουσίας.


Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία λοιπόν. Με την ψήφο μας εγκρίνουμε και την διεστραμμένη νομοθεσία και την εξίσου διεστραμμένη εφαρμογή της. Ας μετρήσουμε πόσες ψήφους παίρνει το κόμμα των παιδόφιλων στην Ολλανδία και πόσες παίρνει εδώ. Η μόνη διαφορά είναι ότι εκεί είναι μία περιθωριακή οργάνωση, που δεν κρύβει την διαστροφή της, ενώ εδώ κυβερνάνε ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ με την συναίνεση της συντριπτικής πλειοψηφείας.

Επίσης πρέπει να προσθέσουμε, ότι το κόμμα αυτό επιτράπηκε να λειτουργήσει στην Ολλανδία (πολύ κακώς βέβαια) με την δικαιολογία της ελεύθερης έκφρασης των πεποιθήσεων· δεν νομιμοποιήθηκε η παιδοφιλία. Εδώ, στην «ηθική Ελλάδα» ισχύει ο Σπαρτιάτικος νόμος. «Τιμωρείται» (που λέει ο λόγος) όποιος πιάνεται, όχι για το έγκλημα, αλλά γιατί δεν το έκανε καλά και τον έπιασαν… Φυσικά το μεγαλόψυχο και στοργικό κράτος μας συμπονά τα άτυχα τέκνα του και τους δίνει και δεύτερη και τρίτη και εκατοστή ευκαιρία, να κάνουν μια «σωστή δουλειά»… «Ρε φίλε (σου λέει η «συντεταγμένη πολιτεία») κάνε, ότι κάνεις κρυφά και μετά τα 80 κάντο και φανερά»…

Το πιο ανατριχιαστικό από όλα είναι το μίσος και το μένος (της «συντεταγμένης πολιτείας») κατά των θυμάτων. Σιδηροδέσμιο έσυραν το παλικάρι, που αντιστάθηκε στην «πατρική» φρίκη με την κατηγορία της «ανθρωποκτονίας» (πριν τρεις μήνες κι αυτό, στην Αιτωλοακαρνανία). Μήπως τάχα δεν είχε προσπαθήσει και με την νόμιμη οδό, πριν φτάσει στην πατροκτονία, για να ελευθερώσει τα μικρότερα αδέλφια του; ΗΞΕΡΑΝ, είχαν γίνει καταγγελίες, αλλά άφηναν αυτά τα παιδιά στον Γολγοθά τους. Ποιος ανθρώπινος νους μπορεί να χωρέσει, ότι ΜΟΝΟ ΠΕΡΣΙ από 1.700 καταγγελίες κακοποίησης παιδιών από το «Χαμόγελο του παιδιού», οι αρχές επελήφθησαν μόνο σε 8 υποθέσεις;

Και οι αριθμοί ακόμα συγκλονίζουν, όταν κάθε ένας από αυτούς συχνά έχει κακοποιήσει δεκάδες παιδιά. Και φυσικά ο κόσμος, που βλέπει το χάιδεμα των εγκληματιών από το κράτος, φοβάται πλέον και να μιλήσει, γιατί ξέρει, ότι θα βρεθεί έρμαιο της εκδικητικής μανίας ενός ολόκληρου διεστραμμένου συστήματος. [Τον φόβο αυτόν τον είδα ο ίδιος σε πολλούς συμπατριώτες μου ακόμα και σε ασήμαντες υποθέσεις, όπως ενός ηλίθιου απατεώνα, που παρά τις βλακώδεις και χοντροκομμένες απατεωνιές του παραμένει ατιμώρητος και συνεχίζει την δράση του. Μου λέει ο άλλος «Πώς να έλθω μάρτυρας στο δικαστήριο; Αυτός οπωσδήποτε έχει πλάτες και είναι ακόμα έξω». Δεν έχουν καθόλου άδικο κι όποιος θίγεται, ας με προκαλέσει δημόσια, για να πάρει τις απαντήσεις του με αδιάσειστα στοιχεία.] Με αυτά καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγαλύτερος φόβος υπάρχει για σημαντικότερες υποθέσεις και πολύ πιο στυγνά κυκλώματα και κακοποιούς.


Δεν ξέρω, πως θα έπρεπε να ονομάσουμε ένα καθεστώς, που έχει μεν πραγματικά ελεύθερες και αδιάβλητες εκλογικές διαδικασίες, αλλά κανένα χαρακτηριστικό κράτους δικαίου; Όπως και να το ονομάσουμε όμως, δεν θα αποσείσουμε τις ευθύνες μας. Γιατί με την δική μας συναίνεση γίνονται όλα αυτά τα εγκλήματα. Η ατιμωρησία των ενόχων και το σταύρωμα των θυμάτων είναι έργο δικό μας. Γι αυτό θέλουμε παραβάν και μυστικές ψηφοφορίες· για να κρύψουμε την ενοχή μας. Ξέρουμε τι εγκληματίες ψηφίζουμε, αλλά τα συμφεροντάκια μας μετράνε περισσότερο, ακόμα κι αν τα ζυγιάσουμε με τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα.

Ή μήπως η ανοχή στο ειδεχθές έγκλημα είναι το μόνο στραβό της κοινωνίας μας; Ή μήπως αυτό είναι το μόνο στραβό της γκαβής με την ζυγαριά; Ενας χρωστάει 500 χιλιάρικα για την μεζονέτα που αγόρασε και του κόβουν τα 400, γιατί «φταίνε οι ίδιες οι τράπεζες για την κρίση»… Αλλος χρωστάει ένα χιλιάρικο και του βγάζουν το σπίτι σε πλειστηριασμό!!!!!!!!! Τουλάχιστον κάνουν έφεση οι τράπεζες, για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα τους; Όχι βέβαια, γιατί ξέρουν, ότι ο δικαστής «είχε τους λόγους του» για την δυσμενή απόφαση. Αλλωστε θα ρεφάρουν την ζημιά με πολλές άλλες αποφάσεις πλειστηριασμών… [Δεν είναι του παρόντος, αλλά η «μεγαλοψυχία» των τραπεζών προς συγκεκριμένους οφειλέτες, αλλά και υπαλλήλους, που τις κλέβουν, σε οποιοδήποτε κράτος δικαίου θα είχε κινήσει το ενδιαφέρον των δικαστών.]

Όταν υπάρχει τόση ασυδοσία στην διαχείριση των ειδεχθών εγκλημάτων, που απασχολούν την κοινή γνώμη, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς, τι γίνεται στις μικρότερες υποθέσεις, που δεν έχουν δημοσιογραφικό ενδιαφέρον…

Πιστεύει στ` αλήθεια κανείς, ότι όλα αυτά είναι «ανθρώπινα λάθη»; Θα πει κάποιος «αποκλείεται όλοι όσοι δικάζουν, να είναι όλοι διεστραμμένοι». Δεν είναι· είναι όμως υποχείρια τους και όλοι καταλαβαίνουμε το πώς και το γιατί. Οι ίδιες οι πράξεις τους μαρτυρούν την αλήθεια. ΠΑΜΨΗΦΕΙ αποφάσισαν, να ελέγχουν μόνοι τους τα οικονομικά τους!!!!!!!!!!!!!!!!Υπάρχουν και κάποιοι λίγοι βέβαια, που δεν είναι ούτε διεστραμμένοι, ούτε διεφθαρμένοι· είναι όμως δειλοί και βολεψάκηδες. Ο Πολυζωίδης και ο Τερτσέτης δεν ήσαν απλά αδιάφθοροι· είχαν και τα υπόλοιπα προτερήματα, που οφείλουν να έχουν όλοι οι δικαστές (τουλάχιστον στην συγκεκριμένη δίκη).

Δεν ξέρω αν ο πρώτος εξ αυτών προσπάθησε να επαναφέρει την διεφθαρμένη νεάνιδα στην οδό της αρετής από τις θέσεις και τα αξιώματα, που κατέλαβε αργότερα· και να προσπάθησε όμως, δεν κατάφερε πολλά, καθώς ενηλικιούμενη η γκαβή διεφθείρετο καθημέραν έτι περισσότερον. Εφθασαν να συνεργαστούν και να συμπορευτούν με όλα τα δικτατορικά καθεστώτα (παρά το ότι ήταν παράνομα) χωρίς να κάνουν εξαίρεση ούτε στους γερμανοϊταλούς κατακτητές!!!!!!!!!! Είναι το μόνο σώμα, ο μόνος θεσμός, η μόνη εξουσία, που δεν υπέστη ΠΟΤΕ καμία κάθαρση μετά από έκνομες πολιτικές περιόδους. Αντίθετα· αυτοί που δίκαζαν στην κατοχή αντιστασιακούς, μετά δίκασαν και τους συνεργάτες των Γερμανών!!!!!!!!


Και ξαφνικά φτάσαμε στην «αυτοκάθαρση» των «εντιμότατων», αφού όμως πρώτα ξεμπροστιάστηκαν από τον Τριανταφυλλόπουλο. Δεν ξέρω τι ρόλο παίζει αυτός ο τύπος, αλλά ότι αποκάλυψε στο συγκεκριμένο θέμα, αποδείχτηκε αληθινό. Σημασία (για να κρίνουμε σωστά) έχει η αντίδραση των «εντιμότατων». Αντί να σοκαριστούν, που ο κόσμος τους δεν είναι και τόσο αγγελικά πλασμένος, όπως υποτίθεται ότι πιστεύουν, αντί να εξοργιστούν με τους επίορκους, που εξέθεσαν ολόκληρο το σώμα, άρχισαν να ωρύονται για την «στοχοποίηση» των δικαστών και της δικαιοσύνης!!!!!!!!!

Ποιος απλά έντιμος άνθρωπος (όχι «εντιμότατος» όπως εκείνοι) θα καθόταν εκείνες τις ώρες να ασχοληθεί με τις προθέσεις του Τριανταφυλλόπουλου και του καθένα που «πυροβολούσε» την δικαιοσύνη, αντί να πνέει τα μένεα κατά των επιόρκων συναδέλφων; Αφού στην αρχή απέκλεισαν την περίπτωση, να γίνονται «τέτοια πράγματα» στον «άσπιλο» κλάδο τους, ξαφνικά βγήκε ο Λινός (εισαγγελέας Αρείου Πάγου) κομπάζοντας για αυτοκάθαρση!!!!!!!!!! Ανερυθρίαστα και ασύστολα μας παρουσίασε την συγκάλυψη ως «κάθαρση»!!!!!!!!!

Κατ αρχάς προς τι η κομπορρημοσύνη; [Ακόμα κι αν γινόταν στ αλήθεια αυτοκάθαρση.] Μήπως έκαναν κάτι πάνω από τα αυτονόητα καθήκοντα τους; Αλλωστε με την έκφραση που χρησιμοποίησε, προδόθηκε. Είπε «γίνονται πρωτοφανή και πρωτόγνωρα πράγματα στην δικαιοσύνη». Σαν να λέμε «ξέραμε την βρωμιά, αλλά για πρώτη φορά θα ασκήσουμε δίωξη σε συναδέλφους».

Ας δούμε όμως τι «αυτοκάθαρση» έγινε. Καταδικάστηκαν σε ελαφριές ποινές (και φυσικά εξέτισαν ελάχιστο χρόνο) δύο δικαστικοί. Ο μεζουράκιας ο Καλούσης και η Μπουρμπούλια αποδέχτηκαν την «διαδικασία» (κάπως αυστηρή αρχική ποινή και στην συνέχεια μειώσεις και πρόωρη αποφυλάκιση) αλλά ο πρώτος αρχικά είχε φοβηθεί, ότι θα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος και απειλούσε Δ Η Μ Ο Σ Ι Α μέσα από την φυλακή, ότι θα ανοίξει το στόμα του και θα κάψει πολλούς συνάδελφους. Ενώ μέχρι τότε οι υπερασπιστές της τιμής της δικαιοσύνης δεν φείδονταν τηλεοπτικών εμφανίσεων, δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δικαστής να του πει «Για άνοιξε το ρε Καλούση». Τουμπεκί ψιλοκομμένο ΟΛΟΙ. Δεν βρέθηκε ούτε ένας να του ασκήσει δίωξη για τα υπονοούμενα κατά συναδέλφων, ώστε να αναγκαστεί, να ανοίξει το στόμα του μπροστά σε μία νέα ποινή και την απώλεια των νομικών ευεργετημάτων για πρόωρη αποφυλάκιση. Οσο για την Τόνια Ηλία, η «δικαιοσύνη» έκρινε, ότι τα εμβάσματα 7 μεγαλοδικηγόρων στον λογαριασμό της ήταν «δάνεια», χωρίς να προσκομιστεί κανένα παραστατικό, που να αποδεικνύει τον (ούτως, ή άλλως παράνομο) «δανεισμό»!!!!!!!!!!!!!!! Φυσικά δεν έγινε καμία επανεξέταση των υποθέσεων για τις οποίες λαδώθηκε…

Μπορεί να μην προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο, είχε κάνει όμως τα κουμάντα της, όταν φυγοδικούσε στην Αγγλία. Εδινε διαρκώς συνεντεύξεις κατηγορώντας (χωρίς να κατονομάζει) συναδέλφους της. Με τέτοια όπλα στην φαρέτρα της, τι να τα κάνει τα αποδεικτικά στοιχεία;


Είναι άπειρα τα περιστατικά και τα αποδεικτικά της γενικευμένης συνενοχής και αλληλοσυγκάλυψης. Ηλικιωμένη συνταξιούχος εισαγγελέας κατήγγειλε κλοπή από το σπίτι της 2.000.000 ευρώ και κοσμημάτων αμύθητης αξίας και δεν εντυπωσιάστηκε ΚΑΝΕΝΑΣ συνάδελφος της!!!!!!!!!!! Ηδη πριν την κρίση μας είχαν πρήξει τα συκώτια για τους «μισθούς πείνας», που δεν τους επέτρεπαν «αξιοπρεπή διαβίωση», αλλά θεώρησαν απόλυτα φυσιολογικό αυτόν τον θησαυρό… Όπως βέβαια μέχρι πρόσφατα έβρισκαν πολύ φυσιολογικό και δίκαιο, να καταδικάζουν ακόμα και γέροντες, γιατί χρωστούσαν στο ΤΕΒΕ!!!!!!!! Αν τους πεις, ότι είναι παράλογο και άδικο, επικαλούνται τον νόμο. Δηλαδή θεωρούν δίκαιο και λογικό να δικάζουν με άδικους νόμους!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το πρόσχημα της «ανεξαρτησίας» των τριών εξουσιών το σύστημα κομματιάζει την ευθύνη, ώστε ο φουκαράς να μην μπορεί να βρεί άκρη και των φταίχτη των δεινών του. Στην πραγματικότητα η «τρισυπόστατη» εξουσία δεν είναι παρά ένα «βαθύ κράτος» με πολλά προσωπεία. Ανάμεσα στους βασικούς πυλώνες αυτού του κράτους είναι οι τρεις νομικές συντεχνίες (δικαστές, ακαδημαϊκοί, δικηγόροι) που συναποτελούν την νομική υπερσυντεχνία. Οι ίδιοι νομοθετούν (οι βουλευτές απλά ψηφίζουν) και δικάζουν, ενώ ουσιαστικά ελέγχουν και την εκτελεστική εξουσία και τις «ανεξάρτητες» αρχές.

Παρότι είμαστε ΟΛΟΙ υπεύθυνοι για αυτήν την κατάντια, πρωταρχική ευθύνη φέρουν αυτοί που νομοθετούν. Και αυτοί που φτιάχνουν πραγματικά τους νόμους (επιτροπές πάντα κατά πλειοψηφείαν νομικών) και αυτοί που τους υπογράφουν (οι βουλευτές). Αυτοί έφτιαξαν το έκτρωμα, που λέγεται:

Νομικός πολιτισμός
Το μεγάλο κόλπο είναι οι πομπώδεις λέξεις και φράσεις, που δύσκολα μπορεί κάποιος να καταγγείλει με λίγες ευκολοχώνευτες κουβέντες. Πρώτη και κύρια ο ίδιος ο τίτλος του νομοθετικού πέπλου της ανομίας και της κτηνωδίας. «Νομικός πολιτισμός». Η «πεμπτουσία της ανθρώπινης δικαιοσύνης», η «εξομοίωση της με το Θείον Ελεος»…

Ολοι έχετε ακούσει τις βαθυστόχαστες αμπελοφιλοσοφίες των διαφημιστών αυτού του «πολιτισμού»: «Η δικαιοσύνη δεν εκδικείται· αναμορφώνει», «Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω», «φτιάξτε σχολεία· όχι φυλακές» κ.λ.π.. Φυσικά αυτές οι «προοδευτικές» απόψεις εμπεριέχουν και κομμάτι αλήθειας με το οποίο παραπλανούν τους χρήσιμους ηλίθιους.

Για να φτάσουμε όμως στην πλήρη αποδοχή αυτής της εγκληματικής νομοθεσίας στήθηκε (σε περασμένες δεκαετίες «προοδευτικής» έξαψης) ένας μηχανισμός «ποιοτικής» προπαγάνδας με ταινίες, όπως «Το κουρδιστό πορτοκάλι» και «Η παραγγελιά». Στις ταινίες αυτές ηρωοποιήθηκαν και θυματοποιήθηκαν (πολύ έντεχνα όντως) οι θύτες και δαιμονοποιήθηκαν τα ίδια τα θύματα.

Πραγματικά με εκπλήσσει το πόσο πολύ έχουν μασήσει αυτό το παραμύθι άνθρωποι, υποτίθεται, μορφωμένοι και ευφυείς και πως κατέστησαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι των ψυχανώμαλων σατανιστών. Οι ίδιες αυτές οι ταινίες μαρτυρούν την αλήθεια, αν δεν τις δει κάποιος με τις σεναριογραφικές και σκηνοθετικές παρωπίδες, που του επιβάλλονται. Και οι δύο, υποτίθεται, ότι «αποδεικνύουν» την «αλήθεια» της ρήσης «Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω». Οι ηλίθιοι δεν μπορούν να καταλάβουν το οφθαλμοφανές νόημα αυτής της ψευτοφιλοσοφημένης κουτοπονηριάς. Δηλαδή φταίνε τα ίδια τα θύματα, για ότι έπαθαν!!!!!!!!!!!!

Οφείλω όμως μία σύντομη περιγραφή των ταινιών που αποβλάκωσαν μάζες ολόκληρες «μορφωμένων» αστών και μικροαστών, που ερωτοτροπούν με την παρανομία, νομίζοντας ότι έτσι αποδρούν απ την ανούσια ζωή τους.


Στην πρώτη ο πρωταγωνιστής είναι νέος, όμορφος, γκομενιάρης, πλούσιος, ταλαντούχος, ροκάς, αντισυμβατικός. Ότι πρέπει, για να ταυτιστεί μαζί του ο προοδευτικός χαζοβιόλης. Είναι αρχηγός της συμμορίας του (όπως αποδείχτηκε τελικά) μόνο και μόνο για τα λεφτά του. Το «παλικάρι» όμως παραείναι αντισυμβατικό και μαζί με τους φίλους του χτυπάνε αλύπητα έναν μεθυσμένο άστεγο. Στην συνέχεια τους πιάνει βροχή και βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι δύο ευγενικών ηλικιωμένων, όπου βασανίζουν τον γέροντα και το «παλικάρι» βιάζει μπροστά του την γυναίκα του, η οποία πέθανε.

Στράβωσε όμως η φάση και τους έπιασαν και το παλικάρι το πήρε επάνω του, για να γλιτώσουν οι φίλοι του. [Εδώ λιώνουν οι διανοούμενοι και οι ξαναμένες κουλτουριάρες, που τους συνοδεύουν. Δεν φτάνουν τα τόσα άλλα προτερήματα, είναι και πιστός φίλος!!!!!!!! Και καλά οι ξαναμένες, να το καταλάβω. Οι άλλοι, οι μαλακοπίτουρες, τι καλό βρίσκουν στο αλαζονικό κωλόπαιδο; Στους μόνους που φέρθηκε καλά, ήταν οι εξίσου αλήτες φίλοι του.]

Μόλις μπήκε στην φυλακή, οι φυλακόβιοι του έκαναν σαφές, ότι θα του ξηγηθούν, όπως αυτός στην γριά. Ετσι πιάστηκε από έναν νόμο –ευκαιρία, με τον οποίο μπορούσε να βγεί, αν συμμετείχε μέχρι τέλους σε ένα πείραμα «αποκατάστασης» καθαρμάτων.

Η αρχή του πειράματος ήταν ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν αλλάζουν ποτέ πραγματικά, αλλά μπορεί να εξουδετερωθεί η ορμητικότητα τους μετά από ένα οπτικοακουστικό βασανιστήριο. Του ξηγήθηκαν, ότι μετά από αυτό το πείραμα δεν θα μπορεί, όχι να βιάσει, αλλά ούτε καν να πηδήξει, δεν θα μπορεί ούτε να δείρει, ούτε να βλάψει γενικώς άλλους, αλλά δεν το πολυπίστεψε και απ την άλλη αν έμενε στην φυλακή, ήξερε τι θα του συνέβαινε.

Τον έδεσαν λοιπόν με τρόπο, να μην μπορεί να κουνήσει ούτε το κεφάλι του, να μην μπορεί να κλείσει ούτε τα βλέφαρα του, ώστε να βλέπει χωρίς διακοπή, ότι προβάλλεται στην οθόνη. Ηξεραν, ότι του άρεσε η 9η του Μπετόβεν, οι τσόντες και οι σκηνές βίας. Αυτά ακριβώς είχε το πείραμα –βασανιστήριο. Στην αρχή νόμισε ότι θα περάσει καλά, αλλά όσο περνούσαν οι ώρες γινόταν βασανιστήριο και εφιάλτης, μέχρι που ούρλιαξε απεγνωσμένος «Τι φταίει ο Μπετόβεν;» Ξαναέλιωσαν οι κουλτουριάρηδες. Αφού επικαλέστηκε τον Μπετόβεν, έπρεπε να σταματήσουν αμέσως το απάνθρωπο πείραμα και να τον αφήσουν ελεύθερο. Ως προς αυτό τους έκανε την χάρη ο σεναριογράφος και πράγματι αποφυλακίστηκε, χωρίς να ολοκληρωθεί ο χρόνος του πειράματος. [Ειρήσθω εν παρόδω, το ίδιο φίλοι του Μπετόβεν και γενικώς των καλών τεχνών ήσαν και οι Ναζί.]

Τα όσα ακολούθησαν, άλλοι τα βλέπουν σαν Νέμεσι και άλλα (στουρνάρια) σαν απόδειξη της άδικης κενωνίας.

Μόλις βγήκε το παλικάρι, βρήκε αμέσως μία ξέμπαρκη και έτρεξε σπίτι να την πηδήξει. Αναζητούσε άμεσα επιβεβαίωση του ανδρισμού του που κινδύνεψε τις λίγες ημέρες της φυλακής και του πειράματος. Μόλις πήγαινε να την αγγίξει όμως του ερχόταν εφίδρωση, αναγούλα, σπασμοί, πόνοι, αυτά δηλαδή που τον έπιασαν πριν διακοπεί το πείραμα.

Αλαφιασμένος για την ανικανότητα του πήρε τους δρόμους. Εκεί τον έπιασαν κάποιοι αλήτες στο ξύλο, ενώ αυτός δεν μπορούσε να αντιγυρίσει τα χτυπήματα, γιατί τον έπιαναν τα ίδια συμπτώματα, όπως προηγουμένως με το σέξ. Τις έτρωγε, ανήμπορος να αντιδράσει, όπως τα δικά του θύματα.

Κάποια στιγμή νόμισε, ότι γλίτωσε, γιατί ήλθε η αστυνομία. [Τώρα την ήθελε την αστυνομία ο «αντισυμβατικός».] Μάλιστα καταχάρηκε, όταν διαπίστωσε, ότι οι αστυνομικοί ήσαν οι φίλοι του, που είχε ευεργετήσει (και από συμμορίτες, είχαν γίνει «όργανα του νόμου»). Εν τέλει αφού του εξήγησαν, πόσο μισούσαν το πλουσιόπαιδο, που τους παρίστανε τον αρχηγό, τον σάπισαν στο ξύλο και τον άφησαν αναίσθητο.

Τον ξύπνησε η βροχή και χωρίς να το καταλάβει, πήγε να βρεί καταφύγιο στο σπίτι των ηλικιωμένων. Ο γέρος είχε μείνει ανάπηρος και είχε προσλάβει έναν μποντιμπιλντερά για ασφάλεια. Ζαλισμένος από το ξύλο και μη αναγνωρίζοντας το θύμα του αφέθηκε ανακουφισμένος στις περιποιήσεις του ευγενικού οικοδεσπότη.

Πάνω που πήγε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί σε αυτήν την ανθρώπινη θαλπωρή, κατάλαβε που βρίσκεται δεμένος με τον ίδιο τρόπο του πειράματος. Ο γέρος ήξερε τι είχε συμβεί και τον εκδικήθηκε, συνεχίζοντας το διακοπέν πείραμα. Η ταινία τελειώνει δείχνοντας τους εκδικητικούς και χαιρέκακους μορφασμούς του γέροντα, ενώ ακούγονταν τα ουρλιαχτά του πρωταγωνιστή που αποτρελαινόταν.

Ολοι το ίδιο είδαμε, αλλά τα συμπεράσματα είναι πολύ διαφορετικά. Οφείλω να παραδεχτώ, ότι είμαι από τους ηλίθιους, που έφαγαν το παραμύθι και οι σημερινές μου απόψεις είναι μεταγενέστερες της νεανικής μου αφέλειας.

Επίσης οφείλω να παραδεχτώ, ότι πρόκειται πραγματικά για ένα κορυφαίο κινηματογραφικό έργο από έναν αψεγάδιαστο Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Μάλιστα σχεδόν αποκλείω πονηρές προθέσεις του δημιουργού, γιατί άφησε κάθε περιθώριο στον θεατή, να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα, παρά το ότι ο ίδιος ήταν σαφώς επηρεασμένος από τις κρατούσες τότε απόψεις στον χώρο της διανόησης περί «μοντέρνας κρατικής βίας», περί «μύχιας κακίας των λεγόμενων καλών ανθρώπων» και άλλα τέτοια διανοουμενίστικα. Με λίγα λόγια, ο πράγματι σπουδαίος αυτός κινηματογραφιστής έγινε ο χρήσιμος ηλίθιος και όργανο μιάς ψυχανώμαλης και σατανιστικής προπαγάνδας και μάλιστα με ένα έργο, που θα το χαρακτήριζα μνημειώδες.

Το υλικό της προπαγάνδας ήταν έτοιμο λοιπόν. Δεν έμενε παρά η ευφυής προώθηση του στους «ψαγμένους» ηλίθιους αρχικά και στην συνέχεια η διάχυση των ιδεών του σε ολόκληρη την κοινωνία. Το κόλπο είναι γνωστό και επαναλαμβάνεται συχνά: Απαγόρευση. Η καλύτερη διαφήμιση με την απόλυτη επιτυχία.

Οποτε το σύστημα θέλει να σκανδαλίσει τον κόσμο, καταφεύγει σε αυτό το κόλπο. Συχνά προσθέτει σε αυτό το θέατρο και «αγανακτισμένους», που ζητούν να ρίξουν στην πυρά και τις κόπιες και τους δημιουργούς. Μόλις τελειώσει η περίοδος της απαγόρευσης -διαφήμισης, το φρούτο είναι έτοιμο προς κατανάλωση. Χωρίς να το καταλάβει ο θεατής παίρνει την θέση του Αλεξ και υπόκειται σε πλύση εγκεφάλου, νομίζοντας μάλιστα, ότι οξύνει την ήδη «ανεπτυγμένη ευφυΐα» του. Δεν κάθεται καν να αναλογιστεί, ότι το ίδιο το σύστημα κατασκεύασε και προωθεί το δήθεν απαγορευμένο φρούτο. Δεν καταλαβαίνει, ότι γίνεται ο ίδιος το κουρδιστό πορτοκάλι.

Για να δούμε όμως πόσο στραβός είναι. Κατ αρχάς, ποια δικαιολογία υπάρχει για τον δήθεν αδικημένο πρωταγωνιστή; Αν υποθέσουμε, ότι η αμορφωσιά και η φτώχεια είναι η ευθύνη της κοινωνίας, αυτό αφορά μόνο τους φίλους του. Ο ίδιος έχει όλα όσα θα ποθούσε ένας νέος και παρόλα αυτά «εκδικείται την άδικη κενωνία» κακοποιώντας ανήμπορους ανθρώπους. Είναι δηλαδή ο ορισμός του «κωλόπαιδου» (εξ ου και τον ερωτεύτηκαν όλες οι χαζομούνες). Μάλιστα παραμένει μέχρι τέλους αμετανόητος. Αντί να συγκλονιστεί έστω από το πείραμα –βασανιστήριο και να προσπαθήσει, να συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει ο ίδιος σε άλλα ανθρώπινα και παντελώς αθώα πλάσματα, ΤΟ ΜΟΝΟ που τον απασχόλησε αμέσως μετά την αποφυλάκιση του, ήταν η επιβεβαίωση του «ανδρισμού» του. Τον αλαζόνα τον απασχολούν μόνο τα δικά του προβλήματα· όλοι οι άλλοι είναι απλώς ντεκόρ, απλοί κομπάρσοι στην εγωκεντρική του ματαιοδοξία.

Ετσι προσπερνάει και ο «ψαγμένος» κουλτουριάρης όλα τα εγκλήματα του Αλεξ, αλλά και την αμετανόητη στάση του και στέκει στον «ρεβανσισμό και την υποβόσκουσα κακία» της κενωνίας… Παρά το ότι δεν είμαι θιασώτης* του Αϊνστάιν, οφείλω να παραδεχτώ απόλυτα την θεωρία του για το άπειρο μέτρο τη ανθρώπινης βλακείας.


[ * Σημείωση εκτός θέματος, σαν ευχάριστο διάλλειμα. Επειδή όλα μπορούν να παρεξηγηθούν, απλά δεν είμαι οπαδός κάποιου που δεν καταλαβαίνω. Τώρα πως γίνεται να τον καταλαβαίνουν άνθρωποι, που δεν καταλαβαίνουν ούτε τα απλά, που καταλαβαίνω ακόμα κι εγώ ο ολιγόνους, είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω. Φαίνεται όμως, ότι ο Αλβέρτος είχε καταλάβει τι ζώα είναι οι παπαγάλοι. Το ότι δεν εξαιρούσε τους θαυμαστές του από το μέτρο της ανθρώπινης βλακείας, αποδεικνύεται και από ένα άλλο ωραίο που είπε σε μία ευειδή χαζομούνα, που του πρότεινε να κάνουν παιδιά που θα είχαν την δική της ομορφιά και την δική του ευφυΐα. Της είπε πόσο τραγικό θα ήταν το αντίθετο· αν τα παιδιά έπαιρναν την δική του «ομορφιά» και την δική της «ευφυΐα». Μια χαρά τα έλεγε λοιπόν ο Αλβέρτος, αλλά πως μπορώ να είμαι βέβαιος, ότι όλα αυτά τα ωραία δεν είναι ένας απλός φερετζές της αδυναμίας του, να μας εξηγήσει τα σπουδαιότερα; Ακόμη κι αν έχει δίκιο σε όλους τους επιστημονικούς ισχυρισμούς του, δεν κατάφερε να μας το κάνει λιανά. Σοφία όμως είναι να κάνεις τα δυσνόητα απλά, όχι το αντίθετο. Ετσι, ναι μεν δεν απορρίπτω τις απόψεις του, αλλά ούτε τις υϊοθετώ. Την επιστήμη την αποδέχομαι στο μέτρο της εφαρμοσμένης τεχνολογίας. Όλα τα άλλα (χωροχρόνος, στρέβλωση χωροχρόνου, δημιουργία πρόσθετου συμπαντικού χώρου, σκοτεινή ύλη, σκοτεινή ενέργεια, μαύρες τρύπες, μπινγκ μπανγκ κ.λ.π.) μπορεί να είναι εν μέρει, ή εν όλω αληθή, αλλά μπορεί και να είναι ευφάνταστα μυθεύματα και ασυναρτησίες. Εως τώρα δεν υπάρχει εφαρμοσμένη τεχνολογία πάνω σε αυτά. Αν είναι αληθή, το σίγουρο είναι, ότι προς το παρόν τουλάχιστον πολύ λίγοι μπορούν να τα καταλάβουν. Οι υπόλοιποι είναι ηλίθιοι παπαγάλοι και πολύ ρηχοί μουράκηδες παριστάνοντας, ότι κατανοούν τόσο δυσνόητα πράγματα. Συνήθως μάλιστα είναι οι ίδιοι, που εμφορούνται από τις «προοδευτικές» ιδέες του νομικού «πολιτισμού». Τελειώνοντας αυτό το ευχάριστο διάλλειμα προσθέτω, ότι ο «χωροχρόνος» είναι προ πολλού ξεπερασμένος, καθώς περιλαμβάνει μόνο 4 από τις 11 υποτιθέμενες διαστάσεις. Συνεπώς η φυσική που βασίζεται μόνο σε αυτές είναι τουλάχιστον ελλιπής, αν όχι λαθεμένη. Θαρρώ πως αν ζούσε ο Αλβέρτος θα έκανε πλάκα στους οπαδούς του προτείνοντας τον «χωροχρονοθερμοδυναμοζοχαδομπουρεκοκαναπεδοτραπεζοκεφτέ». Είναι βέβαιο, ότι κι αυτό θα το «καταλάβαιναν»…]

Πριν προχωρήσω στην επόμενη ταινία, να προσθέσω εδώ, ότι η ταινία αυτή έβαλε τα θεμέλια μίας τερατώδους αρχής του «Νομικού πολιτισμού». Ενώ οι ίδιοι «ευαίσθητοι» άνθρωποι θεωρούν όχι απλά δικαίωμα, αλλά υποχρέωση τους να στειρώνουν τα ζώα τους «για το καλό τους», δεν δέχονται επ ουδενί τον χημικό ευνουχισμό των βιαστών!!!!!!!!!!!! Θεωρούν θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα την ελεύθερη σεξουαλικότητα ακόμα και του πιο στυγνού εγκληματία, υπέρτερο της ζωής και της γενετήσιας αξιοπρέπειας των θυμάτων του!!!!!!!!!!!!! Δεν τους φτάνει το καθεστώς μηδαμινής ποινής, που έχουν καταφέρει για τους εκλεκτούς τους, αλλά αγωνιούν και για την τυχόν απώλεια των «προσόντων» τους. [Θα χουν τους λόγους τους οι άνθρωποι…]


Η δεύτερη (Ελληνική) ταινία μας «εξηγεί» τα αίτια της παραβατικής συμπεριφοράς του Κοεμτζή και ουσιαστικά τον δικαιολογεί απόλυτα. Πάλι φταίει η «άτιμη κενωνία», που «ανάγκασε» το «παλικάρι» να βγεί στο μεϊντάνι.

Καθώς οι κουλτουριάρηδες δεν διακρίνονται για την εργατικότητα τους, δεν έχουν μάτια για να δουν τον αγώνα των πραγματικών ηρώων της ζωής στην φάμπρικα, στο γιαπί, στους αγρούς, στα δάση, στις θάλασσες και αναζητούν «ήρωες» σε κάθε λούμπεν στοιχείο. Σαν να λέμε «εικόνα σου είμαι αληταρά και σου μοιάζω»…

Εχοντας τρικυμία εν κρανίω και βαθειά ιστορική αμορφωσιά, παραβάλουν τον κάθε αλήτη με τους ήρωες της κλεφτουριάς.

Παρότι πλατειάζω πολύ και συχνά από το κύριο αντικείμενο του σημερινού σημειώματος (αλλά όχι άσκοπα, ούτε εκ λάθους) θεωρώ ιερή υποχρέωση την αποκατάσταση αυτής της ελεεινής ρυπαροστομίας, γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ύβρις από αυτήν την ανίερη ταύτιση.

Οι κλέφτες της τουρκοκρατίας δεν βγήκαν στην παρανομία, για να κλέψουν· έκλεβαν για να διασκεδάσουν την πείνα τους, όχι για να διασκεδάσουν σε νυχτερινά κέντρα και να κάνουν μεγάλη ζωή. Ακόμη και την λιγοστή τροφή τους όμως προσπαθούσαν να αποφύγουν να την κλέψουν και κατέφευγαν σε αυτήν την πρακτική μόνο όταν δεν μπορούσαν, να κάνουν αλλιώς.

Η κλεψιά γι αυτούς δεν ήταν πράξη αντίστασης, αλλά αναγκαίο κακό, χωρίς να έχουν και τύψεις βέβαια γι ότι άρπαζαν από τους Τούρκους και τους κοτζαμπάσηδες. Ούτε έκλεβαν τόσο συχνά, όσο νομίζουν μερικοί, γιατί τους τροφοδοτούσε ο ραγιάς που υπερασπίζονταν και συχνά οι ίδιοι οι κοτζαμπάσηδες, που στα φανερά ήταν εχθροί τους, αλλά στα κρυφά τους χρηματοδοτούσαν άλλοτε από φόβο, άλλοτε από πατριωτισμό.


Παρά το ότι δεν είμαι Μαρξιστής, η ταξικότητα των πολιτικών (και πολιτισμικών) επιλογών αποδεικνύεται πέρα για πέρα αληθινή. Οι διανοούμενοι δεν είναι άνθρωποι που «τρώνε σίδερα στην δουλειά», γι αυτό δεν έχουν μάτια για να δούν τα τίμια παλικάρια του λαού και ηρωοποιούν κοινούς εγκληματίες και περιθωριακά ρεμάλια. Η πνευματική τους σύγχυση συχνά είναι τόση, ώστε θεωρούν πράξη αντίστασης στο σύστημα ακόμη και τον φόνο για ασήμαντη αφορμή.

Ο «ήρωας» τους δεν είναι το μοναδικό τέκνο της φτωχολογιάς, ούτε ο μοναδικός αδικημένος. Κι αν δεχτώ μικρή, ή μεγάλη ευθύνη της κοινωνίας στο αρχικό του παραστράτημα, τον δρόμο αυτό τον ακολούθησε για γρήγορη και εύκολη κονόμα κι όχι για να τα μοιράσει στους φτωχούς. [Αλλωστε κι αυτό να έκανε, «ελεήμονες» και «φιλεύσπλαχνοι» είναι όλοι οι μαφιόζοι και όλες οι κότες της μπουρζουαζίας, αλλά δεν έχει καμία αξία, γιατί δεν είναι απλά εκ του περισσεύματος, αλλά εκ του ληστρικού περισσεύματος. Απλά δημιουργούν πελατειακές σχέσεις με τα κομμάτια της φτωχολογιάς που ευεργετούν, καθώς η θέση τόσο των παράνομων, όσο και των καπιταλιστών, είναι πάντα επίφοβη.]

Αν και η ταινία αυτή απέχει παρασάγγας από την σχετική έστω αντικειμενικότητα του Κιούμπρικ, ένας πραγματικά σκεπτόμενος θεατής μπορεί να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα. Σκότωσε 3-4 ανθρώπους, επειδή τον κοιτάγανε ειρωνικά!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντί να έχει μπαϊλντίσει από την φυλακή και να ξεκόψει από τον κόσμο της νύχτας, αμέσως μετά από την πολλοστή αποφυλάκιση του έτρεξε στα στέκια του να γίνει ντίρλα, παρά το ότι, όπως αποδείχτηκε, το κρασί τον χάλαγε και τον έκανε ακόμα πιο αντικοινωνικό. Τι θα γινόταν, αν σηκωνόταν και αντί να τραβήξει μαχαίρι, έλεγε δυνατά στον αδελφό του «Ελα εδώ. Ασε τους κυρίους να διασκεδάσουν»; Θα τους είχε βάλλει στην θέση τους και θα τους είχε δώσει και την ευκαιρία, αν είχαν κάτι καλό στο βάθος, να το δείξουν.

Όμως ο τύπος ήτανε μανούβρας κι αν δεν ήτανε αυτή η αφορμή, πολύ σύντομα θα βρισκόταν άλλη. Είχε δώσει ραντεβού με την «κακιά την ώρα». Το σε ποιανού την εικόνα θα μοιάσει ο καθένας είναι δική του επιλογή και ευθύνη. Δεν πέρασε άνθρωπος σε αυτήν την Γη, που είδε μόνο το κακό. Ολοι γνώρισαν τουλάχιστον έναν καλό άνθρωπο, αν η ψυχή τους γύρευε αγαθή εικόνα για να της μοιάσει. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις, παρά την σχετική αλήθεια που εμπεριέχουν.


Ετσι το βαθύ κράτος, η χθόνια εξουσία, πάτησε στις ελευθεριάζουσες απόψεις της διανόησης, για να χτίσει το πιο τερατώδες από όλα τα νομοθετικά του ανοσιουργήματα, τον νομικό ψευτοπολιτισμό.

Το μόνο με το οποίο συμφωνώ, είναι η κατάργηση της θανατικής ποινής εν καιρώ ειρήνης, αλλά και αυτό με την έννοια της κατάργησης της εκτέλεσης της ποινής και όχι της επιβολής της από το δικαστήριο. Ο μόνος λόγος είναι η περίπτωση λάθους, που θα μπορούσε να συμβεί ακόμα και σε άριστα δικονομικά συστήματα. [Π.χ. η περίπτωση του δυστυχή «άγγελου», αλλά και πάρα πολλές περιπτώσεις στις ΗΠΑ, που φημολογείται, ότι έχουν καλύτερα δικαστήρια.]

Βέβαια μία κοινωνία που προόδευε, δεν ήταν τόσο παράλογο, να αρχίσει να δείχνει ευαισθησίες ακόμη και για τα πλανημένα τέκνα της. Ωστόσο η πολλή πρόοδος έφερε τον εκφυλισμό, την παράνοια, την διαστροφή. Ο νόμος και η δικαιοσύνη υπάρχουν πρωτίστως για να διασφαλίσουν τους αθώους και τα θύματα. Οσοι διαπράττουν ειδεχθή εγκλήματα, πρέπει να απομονώνονται ισόβια από την κοινωνία, γιατί κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά, αν θεραπεύτηκαν, μεταμελήθηκαν κ.λ.π..

Το αν είμαστε πολιτισμένη κοινωνία, θα φανεί από τον τρόπο και τις συνθήκες φυλάκισης. Σε αυτό όμως δεν έδειξε καμία ζέση η κοινωνία των «ευαίσθητων» και τους έριξε σε κολαστήρια και μάλιστα, όχι μόνον αυτούς, αλλά και αθώους, που «παρέβησαν» διεστραμμένους νόμους!!!!!!!!!!

Και ποιο είναι το μόνο «δικαίωμα» που έχουν ένοχοι και αθώοι φυλακισμένοι; Το «ανθρώπινο δικαίωμα» στην τεμπελιά. Ποιοι πληρώνουν τους φύλακες, τις υποδομές, ακόμα και το φαγητό τους; Τα ίδια τα θύματα τους!!!!!!!!!!!!! Απαγορεύεται, λέει, η καταναγκαστική εργασία. Και σε εμάς γιατί δεν απαγορεύεται; Δεν θα ψοφήσουμε από την πείνα, αν δεν εργαστούμε; Και δεν πρέπει να συντηρήσουμε μόνο τον εαυτό μας και τις οικογένειες μας, αλλά και στρατιές αμέτρητες υπαλλήλων και «λειτουργών», που υποτίθεται, ότι μας προστατεύουν.

Θεωρεί δε τόσο απάνθρωπη την εργασία ο νομικός «πολιτισμός» μας, που μειώνει τις ποινές όσων κρατουμένων εργάζονται, στο ένα δεύτερο και ένα τρίτο, πέραν όλων των άλλων εκπτώσεων. Και φυσικά δεν μιλάμε για τους ίδιους όρους εργασίας, που ισχύουν για όλους τους άλλους (του ιδιωτικού τομέα). Τα ζώα μου αργά είναι η «καταναγκαστική εργασία». Σα να λέμε, δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς ΑΣΕΠ, μόρια και τέτοια.

Κι ενώ το δικαίωμα στην τεμπελιά είναι ιερό, το δικαίωμα να μην υφίστασαι την ζούγκλα και τα ζωώδη ένστικτα συγκρατούμενων είναι ανύπαρκτο!!!!!!!!!!!!!!!! Και γιατί είναι ανύπαρκτο; Γιατί το δικαίωμα στην τεμπελιά είναι ιερό και απαραβίαστο κατά τους διεστραμμένους «σοφούς» του νομικού μας «πολιτισμού».

Κάθε φορά που τίθεται το θέμα των κολαστηρίων, η «δικαιολογία» είναι η ανυπαρξία κονδυλίων, λες και χρειάζονται. Εχεις τόσο εργατικό δυναμικό, το οποίο υποχρεώνεις σε τεμπελιά και λες «δεν έχω λεφτά» ανώμαλε υποκριτή; Χωρίς να βάλλει δεκάρα η κοινωνία, οι φυλακές θα έπρεπε και μπορούσε άνετα, να είναι κολέγια. Πόσο χρόνο χρειάζεται κάποιος, για να φτιάξει το ατομικό του κελί, με τουαλέτα και ντουζιέρα, καθώς και το μερτικό του απ τους κοινόχρηστους χώρους; Και τα υλικά και τα έξοδα φύλαξης και τα έξοδα πραγματικά αξιοπρεπούς διαβίωσης, μπορούσαν να τα εξασφαλίσουν με την εργασία τους και κεμέρι ακόμα να σχηματίζουν σιγά σιγά. Ισα ίσα, που μη έχοντας τι να κάνουν, αλλά και βάζοντας στόχους για καλύτερους όρους φυλάκισης και αποφυλάκισης, πολλοί θα εργάζονταν και περισσότερο από το απαραίτητο, διορθώνοντας έτσι στ αλήθεια και τον χαρακτήρα τους.

Δεν έχω καμία αντίρρηση, με την εργασία τους να φτιάξουν φυλακές «πολυτελείας» και να τις βελτιώνουν διαρκώς και δεν εξαιρώ από αυτό ούτε τον ειδεχθέστερο εγκληματία. Δεν έχω αντίρρηση σε οποιαδήποτε βελτίωση των συνθηκών κράτησης. Άλλο αυτό όμως και άλλο η αποφυλάκιση επικίνδυνων κακοποιών με ψυχιατρικά πορίσματα και νομικίστικα τερτίπια.

Τα ισόβια πρέπει να είναι πραγματικά ισόβιος αποκλεισμός από την κοινωνία, ακόμα κι αν διαφαίνεται ειλικρινής μεταμέλεια. Σε αυτές τις περιπτώσεις και οπωσδήποτε μετά από μακρύ χρόνο φυλάκισης, θα μπορούσαν να δοθούν κάποια πρόσθετα προνόμια, αλλά όχι πλήρης απελευθέρωση.

Ένα κράτος δικαίου και κοινωνικού πολιτισμού, η πρώτη φροντίδα που έχει, είναι η ασφάλεια των πολιτών του και μάλιστα των πιο αδύναμων· δεν ρισκάρει να τους ρίξει ξανά βορά στα χέρια στυγνών εγκληματιών που εντόπισε και συνέλαβε, όπως κάνουν με τόση ευκολία οι δικαστές μας. Μακάρι να μεταμεληθούν όλοι στ αλήθεια και στο μεγάλο, το αλάθητο και παντοτινό κριτήριο δεν θα αδικηθούν, ούτε θα κριθούν με εμπάθεια, όπως πιθανόν να κάνει μία ανθρώπινη δικαιοσύνη. Ωστόσο δεν είναι δικαίωμα κανενός, να παριστάνει τον υπερελεήμονα Θεό και μάλιστα σε βάρος των αδύναμων πολιτών. Φτάσαμε να κοστολογείται η αφαίρεση ζωής με 3 -4 χρόνια πραγματικής φυλάκισης κι αν παρουσιαστεί ως τροχαίο «ατύχημα» ούτε μία ημέρα!!!!!!!!!!!


Πολλοί, είτε πονηροί, είτε ηλίθιοι, μας λένε με περισπούδαστο υφάκι, που τάχα γνωρίζει καλύτερα την ανθρώπινη φύση, ότι οι αυστηρές ποινές δεν είναι λύση, γιατί οι άρρωστοι άνθρωποι θα κάνουν έτσι κι αλλιώς το έγκλημα. Τι να πω προ τόσης ανοησίας;

Καλά κύριοι σοφοί παντογνώστες, όλοι είναι στον ίδιο βαθμό «άρρωστοι»; Κανένας δεν βρίσκεται στο μεταίχμιο της λογικής, ώστε να σκεφτεί τις συνέπειες; (αν υπήρχαν) Γιατί λοιπόν να μην λειτουργήσουν αποτρεπτικά οι νόμοι έστω και για αυτούς μόνο; Ο δικός μου πολιτισμός λέει, ότι και έναν μόνο να αποτρέπαμε και ένα μόνο θύμα να γλιτώναμε, θα έπρεπε οπωσδήποτε να το κάνουμε. Ποιόν θα αδικούσαμε; Αυτούς που κατά την γνώμη των ίδιων των σοφών, είναι επικίνδυνοι τρελοί και άρα θα έπρεπε να τους είχαμε κλείσει στο τρελάδικο, πριν καν κάνουν τα εγκλήματα τους;

Το ξέρουν καλά όμως τα γουρούνια, ότι δεν είναι ούτε ένας, ούτε λίγοι, εκείνοι που θα φοβόντουσαν τον νόμο, αν δεν τον είχαν προστάτη. Βασίζονται σε λίγες ακραίες περιπτώσεις, που όντως καμιά αποτρεπτική ποινή δεν θα τους σταματούσε, για να στρώσουν πέπλο προστασίας, αλλά και κίνητρο ακόμη στους πιο κτηνώδεις εγκληματίες.


Αυτά βέβαια δεν ισχύουν μόνο για τα εγκλήματα κατά της ζωής, γενετήσιας αξιοπρέπειας κ.λ.π. αλλά για όλους γενικά τους εγκληματίες. Κλέφτες, ληστές, απατεώνες, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε πλέον. Τα θύματα τους για να βρούν το δίκιο τους θα περάσουν από ψυχολογικές και οικονομικές μυλόπετρες και αν τα καταφέρουν, οι ίδιοι δεν θα πάθουν τίποτα.

Και η παράνοια και διαστροφή της δικαιοσύνης δεν σταματάει στο ντάντεμα των καθαρμάτων και το σταύρωμα των θυμάτων τους, αλλά διώκει και κολάζει παντελώς αθώους. Ο χρήστης ναρκωτικών ότι κακό κάνει, το κάνει στον εαυτό του. Αν συλληφθεί χωρίς να έχει κάνει τίποτε άλλο έκνομο, δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Αντίθετα η χρήση γίνεται ελαφρυντικό για κάθε λογής παρανομίες και εγκλήματα!!!!!!!! Ολοι οι έμποροι ναρκωτικών το παίζουν χρήστες (και συχνά είναι) και πέφτουν στα μαλακά για το εμπόριο!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακόμα και ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα έφτιαχνε τέτοιο διαστροφικό σενάριο. Εδωσαν άδεια σε Τούρκο μεγαλέμπορο ηρωίνης (και φυσικά την κοπάνησε) και τις ίδιες μέρες (αν θυμάμαι καλά τον χρόνο) απέλασαν προς το καθεστώς του Εβρέν Τούρκους αντιστασιακούς καταδικασμένους σε θάνατο!!!!!!!!!! [Για τους αντιστασιακούς μιάς δικτατορίας την δέχονται την θανατική ποινή οι «πολιτισμένοι» μας δικαστές, όπως και οι αριστεροί, που συγκυβερνούσαν τότε με τον Μητσοτάκη.]


Μέσα σε όλα αυτά, μέσα στην τόση «ευαισθησία», οι Μπακογιανναίοι ζητούν την κατάργηση του «νομικού πολιτισμού» μόνο για τον Κουφοντίνα!!! Θα ήμουν αναφανδόν μαζί τους, αν ζήταγαν το ίδιο για την συμμορία των σατανιστών της Πεντέλης και για τον άπειρο αριθμό παρόμοιων καθαρμάτων, που δεν πήραν απλά άδειες, αλλά αποφυλακίστηκαν κανονικά. Παρά το ότι ο Κουφοντίνας, ο Ρουπακιάς, ο Χίτλερ, ο Στάλιν έχουν το πολύ ισχνό ελαφρυντικό του μη ευτελούς κινήτρου, δηλαδή νόμιζαν ότι με αυτά τα εγκλήματα, θα φτιάξουν ένα καλύτερο κόσμο, συμφωνώ να μην τους καταλογιστεί, γιατί δεν σεβάστηκαν το ιερό δικαίωμα της ζωής. Γιατί όμως αυτό δεν ισχύει ούτε καν για αυτούς που διέπραξαν τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα, μόνο και μόνο για το κέφι τους;

Όλα αυτά συνηγορούν, στο ότι δεν ζούμε απλά σε έναν άδικο κόσμο, αλλά σε έναν εφιάλτη, σαν το «Μωρό της Ροζμαρί», όπου όλοι οι αξιοπρεπείς και φιλικοί γείτονες κ.λ.π. αποδεικνύονται συνωμότες σατανιστές. Δεν συμβαίνει ακριβώς έτσι βέβαια, αλλά το έγκλημα είναι πολύ διαφορετικό από την εικόνα, που έχει ο κόσμος.

Ενας εγκληματίας μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα μέχρι την πρώτη φορά που θα τον πιάσουν. Από εκεί και πέρα εντάσσεται στο «σύστημα». Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει παρά μόνο τον προϊστάμενο του, άντε μία δύο σκάλες παραπάνω στην ιεραρχία. Η ιεραρχία όμως αυτή έχει πάρα πολλές σκάλες και πολύ λίγοι γνωρίζουν την κορυφή της. Από ένα σημείο κι απάνω η ιεραρχία περιλαμβάνει αποκλειστικά «νόμιμους» εγκληματίες. Κρατικά όργανα, επιχειρηματίες, ανώτατοι αξιωματούχοι και όλος ο καλός ο κόσμος συγκροτούν τις ανώτερες σκάλες της ιεραρχίας. [Από την ιεραρχία και τους κανόνες της εξαιρούνται μόνο οι εντελώς τρελαμένοι ψυχανώμαλοι, οι οποίοι δεν ελέγχονται και δεν παίρνουν διαταγές από πουθενά. Απλά όλοι οι της ιεραρχίας τους στρώνουν τον δρόμο προς τα διεστραμμένα εγκλήματα τους. Τους αντιμετωπίζουν με δέος και σεβασμό, ως «ιερά τέρατα»…]

Οι στόχοι των περισσότερων μελών της διεθνούς του εγκλήματος είναι οικονομικοί, για πολλούς ευρύτερα εξουσιαστικοί, αλλά για κάποιους πολύ ψηλά στην επετηρίδα, ίσως και στην κορυφή, είναι ακραία διαστροφικοί. Ολοι οι υπόλοιποι, όντας χωρίς ηθικούς φραγμούς κι αυτοί, κάνουν πλάτες στην εγκληματική δραστηριότητα, που πατρονάρει η

Διεθνής των ψυχανώμαλων σατανιστών
Εχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί κυκλοφορούν τόσες πολλές θεωρίες συνομωσίας, οι περισσότερες των οποίων είναι εξόφθαλμα παλαβές; Γιατί στην εποχή της ελεύθερης πληροφορίας δεν μπορούν να κρυφτούν διαφορετικά οι αληθινές. Ετσι ο «σκεπτόμενος», που «δεν τρώει κουτόχορτο» απορρίπτει συλλήβδην, ότι δεν προέρχεται από «πιστοποιημένες» πηγές. Η «αξιοπιστία» των «έγκυρων πηγών» έγκειται στο ότι τελικά «αποκαλύπτουν» τέτοιες πληροφορίες, μόνο όταν πιά έχουν βουίξει κι οι πέτρες…

Για παράδειγμα, τα «κατορθώματα» των καθολικών παπάδων. Αφού έγιναν τα πάντα για να κλείσουν τα στόματα, αφού λασπολόγησαν τα πρώτα θύματα που άρχισαν να μιλάνε και αφού πιά τα μεγάλα ΜΜΕ δεν μπορούσαν να το κρύψουν άλλο, τελικά ο «άγιος» άνθρωπος γύρισε και είπε στην αποσβολωμένη ανθρωπότητα «με το μπαρδόν που σας πηδήξαμε» (μιλούσε για τα καθολικά «ορφανοτροφεία στην Ιρλανδία) και μυριάδες ζώα ανεφώνησαν: «Αγιος, άγιος»!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε, ότι οι «θεωρίες συνομωσίας», που έριξαν τον προηγούμενο πάπα, ήταν ολότελα αληθινές και ο σημερινός δίνει άσυλο στον προηγούμενο μέσα στο Βατικανό. Κάποιοι λένε, ότι του επέβαλε την «ποινή» της «νηστείας και προσευχής»…

Προ ημερών ο «άγιος» ξαναζήτησε συγνώμη για άλλους 300 παπάδες (μόνο σε μία πολιτεία των ΗΠΑ) που έκαναν τα ίδια. [Αλλοι 4.000 αποκαλύφθηκαν μόνο στις ΗΠΑ και απροσδιόριστος ακόμα αριθμός σε όλες τις άλλες χώρες, αλλά γι αυτούς ξέχασε να ζητήσει συγνώμη.] Ξέχασε επίσης να ζητήσει συγνώμη για τα δικά του όργια, που παραμένουν ως «θεωρία συνομωσίας» για λίγο καιρό ακόμη. [Ψάχνουν να βρούν αντικαταστάτη χωρίς τόσο βρώμικη ζωή, αλλά δεν τον έχουν εντοπίσει ακόμη.] Για τους λίγους που δεν ξέρουν, ο Ράσινγκερ (Βενέδικτος) δολοφόνησε παιδί σε σατανιστικό τελετουργικό, ενώ ο Μπεργκόλιο (Φραγκίσκος) βίασε τετράχρονη σε πάρτι με άλλους όμοιους του. [Αυτά βέβαια είναι μόνο τα γνωστά από τα εγκλήματα τους, καθώς τα στόματα με τον έναν, ή τον άλλο τρόπο κλείνουν.]

Θα απορούσε κανείς, πως είναι δυνατόν, ακόμη να μην έχει τεθεί εκτός νόμου η καθολική εκκλησία; Γιατί κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Η συνενοχή και η ομερτά δεν ισχύει μόνο για μία κλειστή οργάνωση, αλλά για τα εκατομμύρια βολεμένους του «καλού κόσμου». Και για όποιον σπάει την ομερτά, όπως έκανε ο Παζολίνι με το «120 ημέρες στα Σόδομα», η ποινή είναι θάνατος. Βέβαια ο Παζολίνι δεν ήταν θύτης σε τέτοια όργια, όπως δεν είναι και οι περισσότεροι από τα εκατομμύρια του «καλού κόσμου». Γίνονται συνένοχοι όμως σιωπώντας και συγκαλύπτοντας, μόνο και μόνο για να απολαμβάνουν τα προνόμια της τάξης τους, ή της θέσης τους. Χαρακτηριστικά, δύο ομοφυλόφιλοι έδειξαν την πιο αντρίκια στάση ανάμεσα σε όλους αυτούς τους «εξέχοντες» κρετίνους. Ο Παζολίνι, που αποκάλυψε αυτήν την φρίκη δεκαετίες πριν την κοινωνία της ελεύθερης πληροφορίας και ο δικός μας, ο Μάνος Χατζιδάκις, που «ομολόγησε» πως ήταν «εγκληματίας»… [Κανένας άλλος «μεγάλος» πλην του αείμνηστου Μάνου δεν παραδέχτηκε ποτέ την συνενοχή του. Ολοι οι άλλοι φρονούν, ότι το βόλεμα τους είναι πολύ μικρό απέναντι στην «τεράστια προσφορά» τους…]


Με λίγα λόγια η Ελλάδα δεν είναι μία νησίδα εκμαυλισμού και ανηθικότητας· όλος ο κόσμος ίδιος είναι. Ούτε φυσικά συμβαίνει το αντίθετο και τάχαμτες μόνο οι καθολικοί είναι τέτοιοι. Το παράδειγμα του «γέροντα» στην αρχή του άρθρου αποδεικνύει τα σουσούμια και του «ανατολικού δόγματος», που όντως έχει περισσότερο «πλουραλισμό». [Μας διηγήθηκε ο Γιοσάκης πως τον «χειροτόνησε» ο «πνευματικός» του…] Απλά σώζονται λίγο τα προσχήματα, καθώς η υποχρεωτική «αγαμία» δεν επεκτείνεται και στον κατώτερο κλήρο. [Οσο για τα παραμύθια περί «καλών και κακών»· και μόνο ότι κάποιος παριστάνει τον αντιπρόσωπο του Θεού, αποδεικνύει, ότι είναι παντελώς αθεόφοβος. Αλλωστε η αγαστή συνύπαρξη και συνεργασία των «καλών» με τους «κακούς» σε όλους τους χώρους -εκκλησίες, δικαιοσύνη, πολιτική κ.λ.π.- δείχνει ξεκάθαρα τι σόι «καλοί» είναι.]

Ολοι τους είναι «καλοί» μέχρι να πιαστούν με το αρνί στην πλάτη… Ο Λιάπης δεν ήταν «καλός» μέχρι που ξεμπροστιάστηκε; Η φτωχολογιά δεν έχει να πληρώσει ούτε την ΔΕΗ και κάποιοι αναγκάστηκαν να κλέβουν ρεύμα, αλλά κανένας δεν σκέφτηκε να φτιάξει πλαστές πινακίδες για την σακαράκα του. Ο Μιχαλάκης όμως είπε «κορόιδο είμαι να πληρώνω ασφάλιστρα και τέλη κυκλοφορίας για την τζιπάρα;» Είναι τόσο γύφτουλας, που σκέφτηκε, κατέστρωσε σχέδιο, το πραγματοποίησε, για να κλέψει ακόμα και κεί. Μάνι μάνι αποκαλύφτηκε το πιο φυσικό πράγμα· ότι τέτοιος χλιμίτζουρας αποκλείεται, να έχει μείνει σε μία μικροκομπίνα. Και την βιλάρα, που έβαζε την τζιπάρα, με κλεμμένα λεφτά (από προγράμματα της ΕΕ) την έφτιαξε. Και φυσικά σκέφτηκε, ότι ήταν κρίμα κι άδικο να πληρώνει και ΔΕΗ. Τι να πρωτοπληρώσει με το ΕΚΑΣ, που είχε βγάλει στον εαυτό του; Ετσι συχνά πυκνά πείραζε λιγουλάκι τον μετρητή, γιατί έτρεχε ο ρημάδης…

Επειδή, αν έμενε λίγο ακόμη στην δημοσιότητα, θα προέκυπτε, ότι κλέβει ακόμα και τα κουλούρια από τα νήπια, το σύστημα «αυτοκάθαρσης» του καλού του κόσμου μπήκε αμέσως σε εφαρμογή. Τον έβαλαν να πει, ότι είναι ηλίθιος, του έβαλαν κι ένα προστιμάκι και τα κουκούλωσαν άρον άρον.

Αν δεν ήσαν όλοι συνένοχοι, αν ο Μιχαλάκης δεν ήξερε πολλά (που καίνε την γούνα πολλών) δεν θα έκαναν φύλλο και φτερό τις συμβάσεις, που έχει υπογράψει; Ακόμη κι αν φαινόταν μέχρι τότε άψογος, ένας έντιμος πολιτικός, ένας εντιμότατος δικαστής δεν θα πονηρευόταν, μετά από όσα αποκαλύφθηκαν; Πούντος όμως ο έντιμος; Το εν λόγω λαμόγιο είχε ξεμπροστιαστεί από το 2008 για τις βουτηχτικές στα υπουργεία που πέρασε, αλλά τίποτα δεν έχει πάθει ακόμα. Κωλυσιεργούν από το 2012. Οι αρπαχτές έγιναν την περίοδο 2004 -2009. Η παραγραφή πότε επέρχεται;

Δεν άφησε προμήθεια να μην τ` αρπάξει ο Μιχαλάκης και σε όλες προμηθευτής ήταν η Siemens (ΟΤΕ, ΟΣΕ, προαστιακός, μουσεία). Υπάρχει έστω απαγόρευση εξόδου από την χώρα; Την ημέρα της δίκης του για τις πλαστές πινακίδες ήταν σε πικάντικες διακοπές στην Κουάλα Λουμπούρ!!! Συμπέρασμα; Ξέρει πολλά και για πολλούς ο Μιχαλάκης…


Όλα τα σκάνδαλα που ξεκίνησαν σε προηγούμενες κυβερνήσεις, συνεχίζονται και σήμερα με το πρόσχημα της «συνέχειας του κράτους»… Δεν θα έπρεπε, να έχουν αποβληθεί ήδη από δημόσιους διαγωνισμούς η Siemens, η Novartis κ.λ.π.; Δεν θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από την Χαλκιδική η Eldorado gold, από τα αεροδρόμια η Fraport, από τα διόδια οι κατασκευαστές; Υπάρχει προμήθεια του κράτους, ή αδειοδότηση μεγάλων επιχειρήσεων χωρίς μίζα και ρεμούλες;

Αν οι σημερινοί ήσαν καλύτεροι από τους προηγούμενους, δεν θα ξεφορτώνονταν εκείνους, που οι ίδιοι κατήγγειλαν ως αντιπολίτευση και συνεχίζουν να καταγγέλλουν και ως κυβέρνηση; Δεν θα έστελναν στην σέντρα και τους μιζοδότες και τους μιζαρπάχτες; Ε λοιπόν, στην μόνη περίπτωση, που υποτίθεται, ότι θα έβαζαν τον δάκτυλο επί των τύπων των ήλων (Novartis) δήλωσαν αναρμόδιοι να ασκήσουν δίωξη!!!!!!!!!!!!!!!!

Το κόλπο είναι απλό. Το σκάνδαλο έσκασε έτσι κι αλλιώς (δεν το φανέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ). Ετσι παριστάνοντας τους κατήγορους για λίγες ημέρες, από την μια πήραν απαλλακτικό για τον εαυτό τους (από τους κουφιοκεφαλάκηδες της κοινής γνώμης) και από την άλλη κόλλησαν τις κατηγορίες στους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Θα έλεγε κανείς «Μήπως δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, γι αυτό το έκλεισαν με αυτήν την κουτοπονηριά;» Μα ακριβώς επειδή υπάρχουν και αυτό μας το αποκάλυψαν μόνοι τους εμπλέκοντας την Αμερικάνικη δικαιοσύνη, γι αυτό έκλεισαν την υπόθεση και κρατάνε τα στοιχεία στα συρτάρια τους. Για να εκβιάζουν κι αυτοί αύριο, ότι «θα ανοίξουν το στόμα τους»… Ετσι κι αλλιώς για τα ζώα τους ψηφοφόρους αρκεί η κατηγορία· για την συγκάλυψη ουδόλως προβληματίζονται…

Δηλαδή ψήφισε ο Αδωνις την παραπομπή του εαυτού του και αρνήθηκε ο Πολάκης!!!!!!!!!!!! Αυτό φυσικά δεν σημαίνει, ότι ο πρώτος είναι αθώος· εκ του ασφαλούς πουλάει μαγκιά. Βλέπει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει ΟΛΑ τα νταραβέρια των ΝΔΠΑΣΟΚ και ξέρει πολύ καλά, ότι αποκλείεται αυτό να γίνεται ανιδιοτελώς.


Η μεγαλύτερη απόδειξη, ότι και η αριστερά δεν εξαιρείται του γενικότερου ήθους του πολιτικού κόσμου, αλλά και σε ποιους ακριβώς έχει πουληθεί, είναι η διαγραφή του Γερμανικού χρέους από την πρώτη ημέρα της «πρώτης φοράς». [Και σε αυτό είναι συνένοχοι και όλοι όσοι σήμερα παριστάνουν τις οσίες, επειδή έφυγαν έξι μήνες αργότερα.]

Φυσικά οι Γερμανοί έχουν λαδώσει όλες τις κυβερνήσεις για την μεγαλύτερη «εργολαβία» όλων των εποχών (την διαγραφή των πολεμικών επανορθώσεων) και δεν πρόκειται να δώσουν ποτέ στοιχεία για την μεγαλύτερη μίζα όλων των εποχών. Αλλά όταν λαδώνουν ακόμα και για την μικρότερη εργολαβία, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν θα τσιγγουνευτούν, να δώσουν ένα καλό μερτικό και στους «ηθικούς» της αριστεράς. Εκτός αν ετούτοι είναι σαν την πόντια πουτάνα, που δεν ήξερε, ότι οι άλλες πληρώνονται για την ίδια δουλειά. Ετσι όπως τους κόβω όμως, μόνο τον Βαρουφάκη θα έβαζα σε αυτήν την κατηγορία.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να εξηγήσω στους αναγνώστες, πως λαδώνεται κάποιος που έχει ηθικούς φραγμούς, αλλά όχι και πολύ μυαλό. Τον παραμυθιάζουν για την «αξία» του και του παραχωρούν προνόμια, που δήθεν «αξίζει και με το παραπάνω». Π.χ. τον κάνουν καθηγητή πανεπιστημίου και τον αφήνουν ελεύθερο να λέει τις μαλακίες του. Από εκεί και πέρα, αν είσαι Χατζιδάκις, λες «είμαι εγκληματίας», αν είσαι Βαρουφάκης, λες «είμαι επαναστάτης»…

Ο ψωνισμένος σου κάνει την δουλειά πολύ καλύτερα από τον διεφθαρμένο και ενώ στην ουσία έχει εξαγοραστεί, δεν το γνωρίζει καν και συμπεριφέρεται με την αφέλεια του αθώου. Η ζημιά που έκανε ο συγκεκριμένος δεν είναι η «ζημιά», που πάνε να του φορτώσουν. Τα δισεκατομμύρια που πάνε να του φορτώσουν, είναι μέρος από αυτά, που πάνε να φάνε. Η ζημιά (που απλά ολοκλήρωσε ο Βαρουφάκης) είναι τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια των Γερμανικών επανορθώσεων.

Αντί να συζητάει μόνο πως θα εξοφλήσει η Γερμανία την Ελλάδα (και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, για το πώς θα ξοφλήσουμε εμείς τα χρέη μας) συζητούσε πως θα εξοφλήσει η Ελλάδα την Γερμανία «εκβιάζοντας» με πτώχευση!!!!!!!!!!!!!!

Δεν είναι τυχαίο, ότι το πιο μνημονιακό και γερμανοπουλημένο κανάλι, ο ΣΚΑΪ, ήταν αυτό που πρόβαλε πρώτο και περισσότερο απ όλα το «φαινόμενο», τον «αντισυμβατικό» καθηγητή. Όταν πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν τον έβαλαν στην μπούκα, αφού πρώτα τον είχαν κάνει διάσημο.

Ετσι άρχισε το θέατρο της δήθεν κόντρας του ΣΚΑΪ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλοι (π.χ. το ΚΚΕ) έλεγαν πολύ πιο «ακραία» πράγματα, αλλά ο «ΣΚΑΪ» μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ «χτυπούσε»… Αποτέλεσμα; Αυτό ακριβώς που ήθελαν. Εκείνη την εποχή, όποιος υποστήριζε ευθαρσώς τα μνημόνια, ήταν καταδικασμένος. Αρα η καλύτερη βοήθεια, που μπορούσε να προσφέρει ο ΣΚΑΪ στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή η επιλεκτική δυσφήμιση. Ξαφνικά ο «χαρισματικός καθηγητής» έγινε «επικίνδυνος τρελός»…

Δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο, να τεκμηριώσουν την κατηγορία. Γιατί επιλέχτηκε και προωθήθηκε το συγκεκριμένο ψώνιο; Για αυτά ακριβώς που έλεγε. Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη παλινδρομούσε στο ζήτημα των Γερμανικών επανορθώσεων και ακόμα ήταν ύποπτος για πιθανή πατριωτική πολιτική, χρειαζόταν στην θέση του υπουργού οικονομίας, κάποιος που θα έτρωγε τα μούτρα του σε διαπραγματεύσεις.
Βρήκαν λοιπόν το κατάλληλο ψώνιο, που νόμιζε, ότι θα ίσιωνε την οικονομία μας με οικονομολογίστικα κολπάκια και μαγκιόρικες διαπραγματεύσεις κι έτσι εγκατέλειψαν τις πολεμικές επανορθώσεις, που είχαν ως σημαία μέχρι τις εκλογές.

[Τώρα πάνε να επαναλάβουν τα ίδια κόλπα. Πρώτον· να αναβιώσουν την δήθεν κόντρα με τον ΣΚΑΪ. Δεν θα τους βγεί, γιατί ο ΣΚΑΪ αυτή την φορά θα τους πολεμήσει στ αλήθεια, αντλώντας μάλιστα όπλα και επιχειρήματα από την δική τους διακυβέρνηση. Η αβάντα που τους έδωσε τον Ιανουάριο του `15, ήταν για να κάνουν εκείνοι την πολύ βρώμικη δουλειά, που δεν μπορούσε να ολοκληρώσει η ΝΔΠΑΣΟΚ. Ετσι ο ΣΚΑΪ θα βγεί λάδι, γιατί ήταν εξ αρχής αταλάντευτα υπέρ των μνημονίων, ενώ οι γιαλαντζί επαναστάτες δυσφήμισαν ανεπανόρθωτα και την αριστερά και γενικότερα τους αντιμνημονιακούς και θα πεταχτούν σα στυμμένες λεμονόκουπες. Δεν θα συντριβούν στις επόμενες εκλογές· απλά θα τις χάσουν. Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει η πραγματική συρρίκνωση μέχρις αφανισμού. Δεύτερον· πάνε να κάνουν το ίδιο κολπάκι με τον Σαμαρά, παρότι του Σαμαρά δεν του βγήκε. Αφού και ο Σαμαράς και ετούτοι ξεπούλησαν την Ελλάδα στους Γερμανούς, στα τέλη της θητείας τους δήθεν εγείρουν θέμα πολεμικών επανορθώσεων… Φυσικά αυτό «θα το έκαναν» στην επόμενη θητεία τους… Αξίζει, να επισημάνουμε και την σφαλιάρα του «προοδευτικού» και «αντιεθνικιστή» Ζάεφ. Δεν πρόλαβαν, να ψελλίσουν τις υποκρισίες τους και το φιλαράκι τους πετάχτηκε σαν πορδή και είπε «Η Γερμανία δεν χρωστάει τίποτα στην Ελλάδα». Τρίτον· δεν φείδονται στις παλαιοκομματικές πελατειακές πρακτικές, καθώς δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο εύφορο έδαφος από την οικονομική εξαθλίωση και τα χρέη των πολιτών. Μάλιστα επεκτείνουν τις πελατειακές σχέσεις και στους αλλοδαπούς μετανάστες με τον πιο χυδαίο τρόπο. Εκείνοι άνοιξαν τα σύνορα, κατηγορώντας αναίσχυντα την θιγόμενη φτωχολογιά για ρατσισμό και ταύτιση με την ΧΑ. Ποιος τάχα τους εμπόδισε, να προσφέρουν τουλάχιστον ανθρώπινη φιλοξενία; Ποιος τάχα έφαγε τα κονδύλια της ΕΕ με τις ΜΚΟ; Ποιος έδινε εργολαβίες στον Βαρδινογιάννη για την μεταφορά των μεταναστών και έκανε τα στραβά μάτια, που τους υποχρέωναν οι εφοπλιστάδες, να πληρώσουν πανάκριβο εισιτήριο, ενώ είχαν πληρωθεί όλα τα έξοδα από την ΕΕ; Βρέθηκε ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ από όλα αυτά τα γουρούνια, να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας, για το κολαστήριο της Μόριας; 11χρονη Ιρανή αποπειράθηκε, να αυτοκτονήσει ύστερα από αυτά που έπαθε κατά την «φιλοξενία», που της πρόσφεραν οι «ευαίσθητοι». Ποια «δικαιολογία» θα βρούνε πάλι οι ξεφτίλες; Πάλι κάποιοι άλλοι φταίνε;]


Εχουμε λοιπόν μία πυραμίδα διαφθοράς, η βάση της οποίας αποτελείται από εμάς τους ίδιους, τους πολίτες. Η πεσιμιστική διαπίστωση ότι μας κυβερνούν διεφθαρμένοι, μας κάνει ακόμα πιο αδικαιολόγητους. Κι αφού κάναμε τα στραβά μάτια στην διαφθορά, φυσικό ήταν κάποιοι από αυτούς να εξοκείλουν και στην διαστροφή και να γίνουν οι μυστικοί προστάτες του κάθε ανώμαλου, χωρίς να φοβόνται τίποτα, λόγω των άρρηκτων δεσμών της συνενοχής. Μιας συνενοχής που δυστυχώς μας περιλαμβάνει όλους και δίνει βάσιμα επιχειρήματα σε όσους μας θεωρούν «αναλώσιμο έθνος». Όχι ότι εκείνοι είναι καλύτεροι. Μάλιστα οι πιο δυνατοί είναι χειρότεροι από εμάς, αλλά για διάφορους λόγους είμαστε οι πιο στριμωγμένοι από όλους.

Καθώς πιά συνηθίσαμε και στα πιο αποτρόπαια εγκλήματα, αναρωτιέμαι, τι θα μπορούσε να μας ταρακουνήσει; Η απογοήτευση μου αυξάνεται γοργά και το μόνο που μακαρίζω τον εαυτό μου, είναι που δεν έκανα οικογένεια και κυρίως παιδιά, να με τρώνε οι τύψεις για τον κόσμο που τους αφήνω. Μπορεί να μην κατάφερα τίποτα λέγοντας την άβολη αλήθεια και κοντράροντας τους πολλούς, αλλά τουλάχιστον προσπάθησα.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το κόμμα των παιδόφιλων είναι εδώ: Ενωμένο, παντοδύναμο (πως φτάσαμε εδώ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator