"Γιάννη θα τα ξαναπούμε σίγουρα…"

0


Κάποιοι τον είχαν γνωρίσει μέσα από τη δουλειά , κάποιοι άλλοι … λόγω της δουλειάς του και κάποιοι άλλοι, σαν έναν καλό φίλο, με περίσσια καλοσύνης , χιούμορ και με πάντα έναν καλό λόγο!

Όπως κι αν τον είχαμε γνωρίσει , το μόνο σίγουρο είναι , ότι ο πόνος γι αυτή την τόσο απρόσμενη αναχώρηση, είναι δυσβάσταχτος… η απουσία του , αισθητή…

Όλοι όσοι είχαν την τύχη να τον συναντήσουν στα μονοπάτια της ζωής, ΔΕΝ μπορούν να πουν ότι … δεν ήταν ΔΙΚΑΙΟΣ, ότι δεν ήταν ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ, ότι δεν είχε ΠΑΝΤΑ έναν ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ, ότι δεν είχε πάντα μια χρήσιμη ΣΥΜΒΟΥΛΗ που θα έδινε ΛΥΣΗ… ότι δεν… ήταν εκεί όταν τον χρειαζόσουν. ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ , πάντα! Να προστρέξει σε βάρος του προσωπικού του χρόνου, να σου δείξει ότι είναι δίπλα σου, είτε ήσουν φίλος, είτε σε γνώριζε είτε όχι… Άνθρωπος με «Άλφα» κεφαλαίο, που χωρίς δεύτερη σκέψη θα θυσιαζόταν για τους φίλους και τους δικούς του ανθρώπους…

Γιάννη, θα τα ξαναπούμε , σίγουρα…

Σωκράτης Λελέκος
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Γιάννη θα τα ξαναπούμε σίγουρα…""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator