Προς τους συντελεστές της "ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"

0Ενώ η Κορινθία μετρά τις πληγές της, θα έπρεπε από σοβαρότητα και μόνο, όσοι επιλέξατε να ακολουθήσετε το δικό σας δρόμο κι έχοντας υπηρετήσει ήδη την ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, κάτω από έναν σοβαρό και υπεύθυνο Δήμαρχο, να βγείτε και να τον συγχαρείτε, επειδή κυριολεκτικά «οχύρωσε» την πόλη με έργα ουσίας! Η Κόρινθος έμεινε αλώβητη !

Γυρίστε μετά το κεφάλι πίσω σας και … αναλογιστείτε από που αποχωρήσατε!

Κύριοι, αποχωρήσατε από τη σοβαρότητα, το σεβασμό στον πολίτη, το όραμα για το αύριο, για να βρίσκεσθε τώρα στη δίνη των προβλημάτων, που σχεδόν πλημυρικά σας έχουν κλείσει τον δρόμο… βλέπε Helix Pomatia Astegus, τον «Τενίστα» του συνοικισμού, κ.α.

Μπορεί όμως και να έχετε προσφέρει μια καλή υπηρεσία στο Δήμαρχο, απαλλάσσοντας τον, από το να πρέπει να διορθώνει, τα ατοπήματά σας! Μην περιμένετε δημόσια ευχαριστία γι αυτό!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προς τους συντελεστές της "ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator