Ζαχαρόπουλος: Η απόδοση των ευθυνών για τη Δημοτική αρχή θα έρθει σύντομα

0




Στις δύσκολες ημέρες που περνάει ο Δήμος Σικυωνίων και οι Δημότες, πρώτη προτεραιότητα είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των δημοτών και η ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί, με οποιοδήποτε τρόπο, από τη θεομηνία.

-Να πιέσουμε το κεντρικό κράτος και τα αρμόδια Υπουργεία, να ενεργήσουν άμεσα για τις εκτιμήσεις, σε όλο το εύρος των καταστροφών που έγιναν και φυσικά για άμεση αποκατάσταση των ζημιών και αποζημιώσεις στους πληγέντες.

-Η Περιφέρεια, το κράτος, να κηρύξει τον Δήμο σε κατάσταση ανάγκης για άμεση αποκατάσταση των καταστροφών στις υποδομές σε όλα τα επίπεδα. [ Ύδρευση-αποχέτευση, άρδευση, δρόμοι, γέφυρες, παραλία, Σχολεία, κοινόχρηστοι χώροι, κτήρια, επιχειρήσεις, αγροτικές καλλιέργειες, γεωτρήσεις κ.λ.π.

Το καθεστώς που δημιούργησε στον Δήμο μας ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής, με τον συγκεντρωτισμό, τον άκρατο λαϊκισμό, τη συγκυβέρνηση με εξωθεσμικούς παράγοντες, καταρρέει κατά από τη γενική κατακραυγή, παρασύροντας σε ακόμα χειρότερες ημέρες τον ιστορικό Δήμο Σικυωνίων. [Ούτε μία λαϊκή συνέλευση δεν έγινε [8] χρόνια για να εκφράσουν τις επόψεις τους και τα παράπονά τους οι Δημότες]

-Κάτω από το βάρος των ευθυνών τους, από ανικανότητα και αδιαφορία, για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη περιοχή σε όλα τα επίπεδα, ο επικεφαλής και στελέχη της Δημοτική αρχής έχασαν τη ψυχραιμία τους και πέρασαν σε φασίζουσες συμπεριφορές.

1]Ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής προπηλάκισε τον Υπαστυνόμο Νίκο Πιστεύω που έκανε τη δουλειά του, ο οποίος ευτυχώς δεν αντέδρασε. Να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι ο εν λόγω Αστυνομικός του Α. Τ. Κιάτου ήταν σε άδεια και παρά ταύτα ετέθη στη διάθεση της Υπηρεσία και των Δημοτών. Το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε είναι να τον συγχαρούμε δημόσια.

2] Ο ισόβιος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ερώτημα συμπολίτισσας για τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο κατάστημά της, αντί απάντησης της είπε «αϊ γ……….σου»

3]Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής και στελέχη της Δημοτικής αρχής λοιδορούν και καθυβρίζουν πολίτες που εκφράζουν την αγωνία και αγανάκτησή τους γι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας τις δύσκολες αυτές ημέρες.

-Η απόδοση των μεγάλων ευθυνών, πολιτικών και ποινικών, για τον επικεφαλής και στελέχη της Δημοτική αρχής θα έρθει σύντομα.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ζαχαρόπουλος: Η απόδοση των ευθυνών για τη Δημοτική αρχή θα έρθει σύντομα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator