Μπίτζιος Τατούλης αναμορφώνουν το στάδιο Χιλιομοδίου - ΒΙΝΤΕΟ

0Μετά τη συνάντηση και το αίτημα του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Χιλιομοδίου Δημήτρη Μπίτζιου με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για το θέμα της ολοκλήρωσης της κατασκευής κερκίδας στο στάδιο του χωριού εργολάβος επισκέφτηκε σήμερα το χώρο και η ολοκήρωση του έργου είναι πλέον θέμα χρόνου.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 03, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπίτζιος Τατούλης αναμορφώνουν το στάδιο Χιλιομοδίου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator