“Πάντα ν’ ανταμώνουμε”: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”

0


Την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος” διοργάνωσε, στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων της παραλίας Βραχατίου, την Ανοιχτή Εκδήλωση Παραδοσιακών Χορών, συνοδεία Ζωντανής Ορχήστρας, με τον τίτλο “Πάντα ν΄ ανταμώνουμε”.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος τα τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου “Μέγας Αλέξανδρος”, με χοροδιδάσκαλο τον κ.Αθανάσιο Μπόσγα και ο Όμιλος ΛαΪκής Παράδοσης Μεγάρων “Αλκάθους & Καρία”.

Οι χορευτές των συλλόγων στους ρυθμούς της ορχήστρας, με τον Μάνο Κουτσαγκελίδη (Τραγούδι - Κανονάκι), Γιάννη Μπόσγα (Κλαρίνο), Σωτήρη Μαργώνη (Βιολί), Ηλία Μαυρίκη (Λαούτο), Λάζαρο Ακριβόπουλο (Κρουστά) και Μιχάλη Κυπριανού (Γκάιντα), παρουσίασαν χορούς από την Τήλο και την Λέρο, την Θράκη, τον Μοριά, την Θεσσαλία και τα Δωδεκάνησα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσημοι φορείς, εκπρόσωποι άλλων Πολιτιστικών Συλλόγων και πολύς κόσμος, που με το δυνατό χειροκρότημά τους επιβεβαίωσαν την επιτυχία της!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Σεπτεμβρίου 03, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "“Πάντα ν’ ανταμώνουμε”: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator