ΠΡΟΣΟΧΗ... ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ !!!

0Είναι σαν να έχει βρει ένα νήμα να ξεχωρίζει από το πουλόβερ του και το τραβάει, το τραβάει… και το τραβάει… τι θα μείνει στο τέλος;;;
Στο τέλος θα μείνει ένα... μακρύ νήμα! Ένα νήμα που κάποτε ήταν το πουλόβερ που φορούσε ο κ. υποψήφιος! 
Απορώ ειλικρινά με τους συμβούλους του, που δεν έχουν αντιληφθεί τον κίνδυνο στον οποίο εκθέτουν τον πελάτη τους! Ο λαός λέει , πως χέρι που φιλούσες, δεν το δαγκώνεις και… με όρους Σικάγο του `30, δεν χωρά αμφιβολία, ότι… ο κ. υποψήφιος, πυροβολεί τα πόδια του!!!
Αλήθεια, ο Helix Pomatia Astegus & άρτι Staurelicus, πως τα πάει με τη συλλογή ψήφων σε κηδείες, μνημόσυνα, γάμους και βαπτίσεις;;; Τσίμπησε τίποτε ;


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣΟΧΗ... ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator