Πνευματικός για το βαγόνι: "Όποιος καταγγέλλει οφείλει να δώσει στοιχεία στην δικαιοσύνη" - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο χώρος στο ανοιχτό θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στα Εξαμίλια που καταγγέλλει ο Νίκος Σταυρέλης ότι λεηλατήθηκε ανήκει στην Περιφέρεια κάτι που το ξέρει πολύ καλά αφού ήταν μέλος της Δημοτικής Ομάδας δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο κ. Δήμαρχος και με στοιχεία ότι κανένα μηχάνημα του δήμου δεν μπορεί να μεταφέρει το βαγόνι και επισήμανε πως όποιος καταγγέλλει οφείλει να δώσει στοιχεία στην δικαιοσύνη και κάποιοι να πάνε κατηγορούμενοι… και κατέληξε πως: ο κατήφορος συνεχίζεται και τελειωμό δεν έχει!

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικός για το βαγόνι: "Όποιος καταγγέλλει οφείλει να δώσει στοιχεία στην δικαιοσύνη" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator