ΚΙΑΤΟ: Από τα εγκαίνια στο πάρκο Μιαούλη

0
Μια μεγάλη γιορτή οργανώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στα εγκαίνια του Πάρκου Μιαούλη στην παραλία Κιάτου. Η «επίσημη» πρώτη του Πάρκου ως χώρου αναψυχής, εκδηλώσεων και συναυλιών έγινε με το ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία, συγκρότημα REC, το οποίο ξεσήκωσε τον κόσμο, δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Το Πάρκο Μιαούλη, το οποίο πριν από μερικά χρόνια αποτελούσε μια εστία μόλυνσης και ανεξέλεγκτης χρήσης, επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αισθητικά και περιβαλλοντικά υποβαθμισμένο, έχει μετατραπεί πλέον σε έναν σύγχρονο χώρο αναψυχής παιδιών, γονιών και κατοίκων της περιοχής. Αποτελεί πόλο έλξης για τη νεολαία και σημείο αναφοράς για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Στην καρδιά της πόλης με φόντο τη θάλασσα του Κορινθιακού, με σύγχρονες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις παιδικής χαράς, οριοθετημένος, ασφαλής, επαρκώς φωτισμένος ο χώρος του πάρκου Μιαούλη ανήκει ήδη στη νέα εποχή της πόλης του Κιάτου, καλύπτοντας τις ανάγκες των πολιτών, όλων των ηλικιών, για αναψυχή και ξεκούραση.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Από τα εγκαίνια στο πάρκο Μιαούλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator